Domovská stránka > J > Jak Fungují Audio Knihy?

Jak fungují audio knihy?

Audioknihy jsou předčítanou verzí klasických psaných knih. Dílo si jen stáhnete ve formátu mp3 do svého telefonu, tabletu, přehrávače nebo počítače - a pak už jen čtete ušima. O jedinečný rukopis autora přitom nepřijdete. Zůstává stejný jako v tištěné knize, dokonce ho ještě zdůrazňuje hlas vypravěče.

Přečtěte si více

Jak poslouchat audioknihy na iphone?

Poslouchání audioknih v aplikaci Knihy

  1. Otevřete aplikaci Knihy.
  2. Dole na obrazovce klepněte na Audioknihy.
  3. Zde se můžete podívat na nové a doporučené audioknihy. Pokud chcete procházet žánry a sekce knihkupectví, klepněte na tlačítko Prohlížet sekce v horní části obrazovky.
  4. Klepnutím na cenu audioknihu koupíte.
Můžete se také zeptat, jak pridat aplikací do mediateky? Aplikace a hry
  1. Otevřete aplikaci Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Nainstalováno.
  4. Klepněte na zakoupenou aplikaci nebo hru, kterou chcete přidat.
  5. Na stránce s podrobnostmi o obsahu zapněte možnost Rodinná mediatéka.

Podle toho, jak zrusit clenstvi audiotéka?

2.4. V rámci registrace se Uživatel vyjadřuje, zda souhlasí se zasíláním obchodních sdělení zaslaných Prodávajícím na elektronickou adresu zadanou Uživatelem při registraci. Toto nastavení může Uživatel kdykoli zrušit v nastavení svého uživatelského účtu nebo e-mailem na adresu [email protected]. Jak sdilet aplikací? Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na své jméno a pak na Rodinné sdílení. Klepněte na Sdílení nákupů. Klepněte na Pokračovat a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Podle toho, jak vypada audiokniha?

Můžeme rozlišit dva druhy audioknih – zkrácené a nezkrácené. Nezkrácené jsou doslovně načtené knihy bez jakýchkoli zásahů, zatímco ty zkrácené mají text upravený. Obvykle je důvodem snížení výrobních nákladů a zároveň i menší časová a finanční náročnost na straně kupujícího. Jak na sítě audiokniha download? Jak na sítě – audiokniha vám poradí, jak efektivně spravovat sociální sítě. Napsaly Michelle Losekoot a Eliška Vyhnánková, čte Tereza Dočkalová. Zaujmi – naslouchej – vyprávěj – vyhodnocuj. Čtyři principy, které musí ovládnout každý, kdo chce být na sociálních sítích úspěšný.

Pokud jde o to, co je audiokniha mp3?

Pod pojmem audiokniha můžeme dnes chápat zvukový záznam nějakého díla nebo přednesu, který je zaznamenaný na zvukových nosičích (audio CD, audiokazeta, CD MP3) nebo v prostředí internetu. Podle toho, proč spíme audiokniha zdarma? Příčinu své únavy a zdravotních potíží hledejte v nedostatku kvalitního spánku a pak teprve jinde. Audiokniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku a ukazuje, že evoluce nás touto bezbrannou a neproduktivní fází denního rytmu nevybavila náhodou.

Jak drahé je zdarma MP3?

Jak drahé je zdarma je skvělá kniha, která vám ukáže trochu jiný pohled na vaše rozhodování. Autor vám vysvětlí jak fungují v marketingu návnady, jak je propojen tržní svět a svět sociálních vazeb, jak vzrušení ovlivňuje naše rozhodování a spoustu dalších zajímavých věcí.

By Bert Knolton

Kde je brána firewall? :: Kde najdu SMTP server?
Užitečné odkazy