Domovská stránka > K > Kde Stahovat Knihy V Angličtině?

Kde stahovat knihy v angličtině?

English Ebooks

Obrovská zásoba zjednodušených knih v angličtině online, neuvěřitelný výběr žánrů (a úrovní) a to vše zdarma! Velká výhoda je také to, že si můžete vybrat, v jakém formátu si chcete knihu stáhnout (například je zde i formát pro Kindle).

Přečtěte si více

Jak si stáhnout knihu do mobilu?

Zakoupení e-knih

  1. V telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Knihy Google Play .
  2. Vyhledejte e‑knihu, kterou si chcete přečíst.
  3. Vyberte e‑knihu. klepněte na cenu.
  4. [Volitelné] U některých knih si můžete přečíst i ukázku. Klepněte na Ukázka.
Jak stáhnout knihu z Alza? Vše, co stačí udělat je odeslat příslušný soubor, který naleznete v sekci Moje knihovna na záložce E-knihy, na speciální e-mailovou adresu vaší čtečky. Podrobnější informace o tom, jak stáhnout knihu do čtečky naleznete v našem dalším článku.

Jak si koupit e knihu?

Pro nákup e-knih je nutné se vždy zaregistrovat. Objednávku,která obsahuje pouze elektronické knihy, lze zaplatit jen bezhotovostně (kartou, bankovním převodem, Paysec apod.). Poznámka: E-knihy, které nejsou zabezpečené DRM, získáte ve všech dostupných formátech. Jak stáhnout knihy do Kindle? Jak to funguje? V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna.

Když to vezmeme v úvahu, v jakém formátu stahovat knihy do kindle?

Podporované formáty a čeština pro čtečky knih

Formáty pro Kindle čtečku: PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, TXT. Pokud narazíte na formát, který není vaší čtečkou Kindle podporován, ve většině případů není problém daný formát online konvertovat do vámi požadovaného (čtečkou podporovaného) formátu.
Jak nahrat ePub do Kindle? ctecka EPUB nepodporuje. Nicmene nejste nijak vazana na Amazon. Knihy muzete normalne stahovat nebo kupovat v ceskych obchodech. Nebo i stahovat z ulozto.

Kde cist e knihy?

Wooky – česká obdoba Amazon Kindle čtečky. Dostupná pro operační systém iOS a Android, lze číst zakoupené e-knihy i e-magazíny. Ereading – také česká obdoba Amazon Kindle, nabízí čtení na chytrých mobilech a tabletech. Adobe Reader – pro tablety a chytré mobily je zajisté dostupný prohlížeč PDF dokumentů. Může se také zeptat, kde najít audio knihy zdarma? Kde stáhnout audioknihy zdarma?

  • YouTube.
  • Český rozhlas.
  • Zvukové knihy.
  • Městská knihovna v Praze.
  • Google Play.
  • iTunes.
  • Spotify.
  • Audioteka.com – audioknihy na zkoušku.

Jak vytisknout elektronickou knihu?

Mohu si svou zakoupenou e-knihu vytisknout? Ano, e-knihu zakoupenou prostřednictvím internetového knihkupectví ANAG je možné pro vlastní potřebu bez problému vytisknout. Není však dovoleno tuto kopii vytvořenou pro vlastní potřebu poskytovat další osobě.

By Stanwinn

Jak stahovat knihy do Kindle zdarma? :: Jak stahovat eknihy zdarma?
Užitečné odkazy