Domovská stránka > J > Jak Stahovat Knihy Do Iphone?

Jak stahovat Knihy do Iphone?

Návod – Jak stáhnout knihy pro offline čtení do iPhonu a iPadu

  1. Po spuštění aplikace Knihy budete obvykle přesměrováni do sekce Čtení.
  2. Klepnutím na kartu Knihovna v dolní nabídce zobrazíte všechny své knihy.
  3. Zde jsou knihy uložené v iCloudu označeny ikonou cloudu přímo pod ní, jak je uvedeno níže.

Přečtěte si více

Kam ukladat audioknihy?

Audioknihy se automaticky ukládají do paměti telefonu, ale telefony s OS Android mají možnost ukládat na vloženou SD kartu – tuto možnost si můžete zvolit ve stejném Nastavení. Jak zrusit Audioteku? 2.4. V rámci registrace se Uživatel vyjadřuje, zda souhlasí se zasíláním obchodních sdělení zaslaných Prodávajícím na elektronickou adresu zadanou Uživatelem při registraci. Toto nastavení může Uživatel kdykoli zrušit v nastavení svého uživatelského účtu nebo e-mailem na adresu [email protected]. 2.5.

Jak udělat audioknihu?

Pokud byste se i vy chtěli do procesu vytváření audioknih zapojit, není nic jednoduššího, než se o to sám doma pokusit. Pro dobrou nahrávku vám stačí lepší mikrofon k počítači a kterýkoliv stříhací program zdarma, například Audacity. Podle toho, jak fungují audio knihy? Audioknihy jsou předčítanou verzí klasických psaných knih. Dílo si jen stáhnete ve formátu mp3 do svého telefonu, tabletu, přehrávače nebo počítače - a pak už jen čtete ušima. O jedinečný rukopis autora přitom nepřijdete. Zůstává stejný jako v tištěné knize, dokonce ho ještě zdůrazňuje hlas vypravěče.

Co je audiokniha MP3?

Pod pojmem audiokniha můžeme dnes chápat zvukový záznam nějakého díla nebo přednesu, který je zaznamenaný na zvukových nosičích (audio CD, audiokazeta, CD MP3) nebo v prostředí internetu. Tak proč spíme audiokniha download? Příčinu své únavy a zdravotních potíží hledejte v nedostatku kvalitního spánku a pak teprve jinde. Audiokniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku a ukazuje, že evoluce nás touto bezbrannou a neproduktivní fází denního rytmu nevybavila náhodou.

Pokud jde o to, jak na sítě audiokniha download?

Jak na sítě – audiokniha vám poradí, jak efektivně spravovat sociální sítě. Napsaly Michelle Losekoot a Eliška Vyhnánková, čte Tereza Dočkalová. Zaujmi – naslouchej – vyprávěj – vyhodnocuj. Čtyři principy, které musí ovládnout každý, kdo chce být na sociálních sítích úspěšný. Kde kupovat audioknihy? audioknihy i s ukázkami nabízí i Alzahttps://www.alza.cz/media/audioknihy/18854400...

Jak dát PDF do iPhone?

Stáhněte si mobilní aplikaci Adobe Acrobat Reader, nejdůvěryhodnější prohlížeč PDF na světě, s více než 635 miliony instalací. Díky této bezplatné aplikaci na čtení a správu PDF můžete ukládat PDF online a číst je kdekoli. PDF můžete také zobrazovat, sdílet a přidávat k nim poznámky nebo elektronické podpisy.

By Leslie Henar

Jak se naučit programovat zdarma? :: Jak nejlépe poslouchat audioknihy?
Užitečné odkazy