Domovská stránka > J > Jak Dostat Knihy Do Pocketbook?

Jak dostat knihy do PocketBook?

Čtečky PocketBook

  1. přihlaste se do svého účtu na kosmas.cz.
  2. jděte do sekce „Moje E-knihy“
  3. zapnutou čtečku propojte USB kabelem s vaším počítačem (čtečka se zobrazí jako nový externí disk)
  4. požadované e-knihy klikněte na „Stáhnout ePUB“
  5. Odpojte čtečku od počítače a máte hotovo.

Přečtěte si více

Podle toho, jak dostat mobi do kindle?

E-knihu ve formátu Mobi nebo PDF si pošlete do svého Kindlu kliknutím na odkaz Zaslat Mobi u zakoupené e-knihy v sekci „Moje e-knihy“. Důležité: Pokud vlastníte Kindle 3G, nezapomeňte, že doručování souborů přes Whispernet/3G je zpoplatněno. Můžete se také zeptat, jak na kindle? Použijte oficiální program Amazonu Send to Kindle. Stáhnete jej zdarma zde. Program nainstalujete do počítače a zadáte své přihlašovací údaje do Amazonu. Pak už jen stačí klepnout pravým tlačítkem myši na soubor, který chcete poslat a vybrat možnost Send to Kindle.

Jak se stahují knihy do čtečky?

Knihu si do jakékoli čtečky můžete nahrát pomocí USB kabelu (standardně dodávanému k zakoupené čtečce): ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače. v počítači, ve správci souborů (např. Průzkumník, Total Commander atp.) Může se také zeptat, jak funguje kindle? Amazon ke svým čtečkám poskytuje tzv. kindle email díky kterému si můžete posílat knihy, dokumenty atd. do čtečky přes tento email, dokumenty se vám následně stáhnout automaticky do čtečky Kindle, když čtečku připojíte k bezdrátové síti WiFi.

Tak jak se pouziva čtečka knih?

E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete. Můžete se také zeptat, jak otevřít elektronickou knihu? Nejjednodušší cesta je přihlásit se v prohlížeči do účtu Google a navštívit Google Play Books. Můžete si také stáhnout zdarma aplikaci Knihy Google Play, která umožní číst e-knihy i mimo prohlížeč. Dobrá je i aplikace Bluefire Reader.

V jakém formátu stahovat knihy?

Podporované formáty a čeština pro čtečky knih

Formáty pro Kindle čtečku: PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, TXT. Pokud narazíte na formát, který není vaší čtečkou Kindle podporován, ve většině případů není problém daný formát online konvertovat do vámi požadovaného (čtečkou podporovaného) formátu.
Jaký formát pro Kindle? Stačí si vybrat knihu v jednom z podporovaných formátů Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC nativně, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP skrze konverzi. Kindle podporuje zobrazení českých znaků ve všech formátech knih.

Kde koupit Kindle?

Kindle

Jak objednat Kindle do Česka

  • Jděte na Mailboxde.cz a založte si zde schránku.
  • Objednejte si Kindle Paperwhite z Amazon.de a jako dodací adresu uveďte svou německou, virtuální.

By Carpenter Hinokawa

Jak zesílit signál LTE? :: Kde vymenit SIM kartu BLESKmobil?
Užitečné odkazy