Domovská stránka > J > Jak Oříznout Printscreen?

Jak oříznout PrintScreen?

Málo známý trojhmat: Win + Shift + S

Sejmout, oříznout, zkopírovat to schránky. Stačí k tomu stisknout trojhmat: Win + Shift + S. Připomínáme, že funkční klávesy Win a Shift lze přidržet, klávesu S pak pouze stisknout. Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky.

Přečtěte si více

Jak udělat screenshot na Mac?

Stiskněte Shift-Cmd-3. Stiskněte kombinaci kláves Shift-Cmd-4 a pak posuňte ukazatel ve tvaru nitkového kříže na výchozí místo pro pořízení snímku obrazovky. Stiskněte tlačítko myši nebo trackpadu, přetáhněte přes oblast, kterou chcete zachytit a potom tlačítko myši nebo trackapadu uvolněte. Jak udělat snímek obrazovky Xiaomi? snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu.

Jak udělat screen na Snapchat?

Metoda 6: Zachycení snímku ze sekce Nedávné aplikace

Krok 1Přejděte na Snímek, který chcete na svém smartphonu zachytit podle potřeby. Krok 2Poté můžete stisknout tlačítko nedávné aplikace, které zobrazí všechny naposledy použité aplikace jako miniatury. Krok 3Screenshot chat rychle a zavřete aplikace.
Když to vezmeme v úvahu, jak sejmout na obrazovce? Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).

Kde je uložen Print Screen?

Screenshot celé obrazovky

Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku.
Jak udělat snímek obrazovky na mobilu? Pořízení snímku obrazovky

  1. Přejděte na obrazovku, kterou chcete zachytit.
  2. V závislosti na telefonu: Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti.
  3. V levém dolním rohu se nachází náhled snímku obrazovky. Na některých telefonech najdete ikonu snímku obrazovky.

Může se také zeptat, kam se ukládají obrázky print screen?

Pokud potřebujete vytvořit screenshot jen aktivního okna Průzkumníka souborů, prohlížeče nebo třeba okna Nastavení, použijte kombinaci kláves [Alt]+[Prt Sc]. Aktivní okno se uloží do schránky a screenshot potom můžete pomocí kláves [Ctrl]+[V] vložit třeba do e-mailové zprávy a odeslat. Jak se dělá Print Screen na notebooku? Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr. Poznáte to většinou tak, že je zkratka PrtScr napsána malým písmem.

Může se také zeptat, kde je na macu alt?

Termín pro WindowsTermín pro Mac
Klávesa AltKlávesa Alt
Klávesa AltCtrl-F2
Alt-TabCmd‑Tab
Alt-TabExposé

By Zenia Camuso

Jak se dá vyfotit obrazovka? :: Jak udělat screenshot celé stránky iPhone?
Užitečné odkazy