Domovská stránka > J > Jak Použít Certifikát Postsignum?

Jak použít certifikát PostSignum?

Kvalifikované certifikáty využijete především v komunikaci s úřady, například s finančním úřadem, soudy, Českou správou sociálního zabezpečení, Celní správou, na elektronických tržištích, v aplikaci Czech Invest nebo třeba v komunikaci s některými zdravotními pojišťovnami.

Přečtěte si více

Jak zobrazit elektronický podpis v PDF?

Otevřete PDF soubor a klikněte na podpis (s otazníkem). V okně Stav ověření podpisu stiskněte tlačítko Vlastnosti podpisu. V okně Vlastnosti podpisu stiskněte tlačítko Zobrazit certifikát. Jak nahrát podpis? Svůj podpis můžete zachytit prostřednictvím fotoaparátu mobilního zařízení pomocí mobilní aplikace Adobe Acrobat Reader a uložit jej, aby se synchronizoval se všemi stolními počítači, na webu a ostatních mobilních zařízeních.

Jak vytisknout PDF s elektronickým podpisem?

Nejprve si do Windows instalujte do osobní složky v úložišti Windows elektronický podpisový certifikát. Obvykle jej vydávají certifikační autority - například Česká pošta. Pak v Nastavení DOSPrintu zvolte záložku Podpis PDF a stiskněte tlačítko Nový. Když to vezmeme v úvahu, jak vymazat podpis z pdf? Chcete-li podpis odstranit, otevřete dokument PDF, vyhledejte samotný podpis a vyberte jej. Poté musíte kliknout pravým tlačítkem a vybrat Clear Signature z vyskakovací nabídky.

Jak upravit text v PDF souboru?

Zvolte Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Text a obrázky, které můžete upravovat, jsou označeny pomocí tečkovaných obrysů. Vyberte text, který chcete změnit. Na panelu Formát na pravé straně můžete vybrat písmo, velikost písma nebo jiné možnosti formátování. Jak odstranit heslo z PDF? Zvolte Nástroje > Ochrana > Šifrovat > Odstranit zabezpečení. Odeberte zabezpečení: Možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení heslem použitého v dokumentu. Pokud má dokument heslo pro otevření dokumentu, odstraňte je z dokumentu kliknutím na tlačítko OK.

Kdo vydává elektronický podpis?

V České republice se jedná o tři poskytovatele certifikačních služeb (řazeno dle abecedy): Česká pošta, s. p. eIdentity a. s. První certifikační autorita, a. s. Jak dlouho trvá vyřízení elektronického podpisu? Jak dlouho trvá získání kvalifikovaného certifikátu? Po doručení objednávky (žádosti) na kontaktní pracoviště poskytovatele je kvalifikovaný certifikát vystaven na počkání.

Co je kvalifikovaný elektronický podpis?

Kvalifikovaný elektronický podpis – QES (qualified electronic signature), je zaručený elektronický podpis, který je vytvořen kvalifikovaným prostředkem pro vytváření elektronických podpisů a který je založen na kvalifikovaném certifikátu pro elektronické podpisy vydaným kvalifikovaným poskytovatelem služeb

By Britteny Lingerfelt

Jak podepsat dokument v iPhone? :: Jak si vytvorit elektronický podpis?
Užitečné odkazy