Domovská stránka > J > Jak Přidat Certifikát?

Jak přidat certifikát?

Obecný postup instalace kořenových certifikátů:

  1. Klikněte na odkaz CERTIFIKÁT, popř.
  2. Zvolte možnost OTEVŘÍT.
  3. V zobrazeném okně CERTIFIKÁT klikněte na tlačítko NAINSTALOVAT CERTIFIKÁT... .
  4. V okně PRŮVODCE IMPORTEM CERTIFIKÁTU, klikněte na tlačítko DALŠÍ.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, co delat kdyz vase pripojeni není soukrome?

Smazáním cookies dané stránky a mezipaměti prohlížeče můžete daný problém vyřešit. U smartphonů s operačním systémem Android můžete vymazat mezipaměť prohlížeče v nastavení dané aplikace. V seznamu nainstalovaných aplikací stačí najít vámi používaný prohlížeč a poté zvolit možnost Vyčistit mezipaměť. Jak nainstalovat certifikát PEM? 1) Na stránkách www.cacert.org vyberte v pravém menu odkaz „Kořenový certifikát“. 2) Na stránce kořenových certifikátů klikněte na odkaz „Kořenový certifikát (formát PEM)“. 3) Objeví se dialogové okno Stažení souboru, zde vyberte „Uložit“ či „Uložit jako“.

Podle toho, co je kořenový certifikát?

Pro další zjednodušení ověření certifikátu využívají certifikační autority hierarchický model, ve kterém stačí vlastnit několik tzv. kořenových certifikátů, kterým důvěřujeme. Vybrané kořenové certifikáty jsou k dispozici v úložišti a umožňují tak uživatelsky maximálně zjednodušené automatizované ověření certifikátu. Jak aktivovat certifikát? Jakmile je S/MIME certifikát uhrazen, můžete rovnou přejít k jeho aktivaci:

  1. Přihlaste se ke svému účtu na ssls.cz a v menu Můj účet vyberte "Moje certifikáty"
  2. V seznamu certifikátů vyhledejte S/MIME certifikát, který chcete aktivovat a klikněte na příslušné tlačítko Aktivovat.

Pokud jde o to, jak nastavit certifikát?

Instalace certifikátu

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení
  3. V sekci Úložiště pověření klepněte na Instalovat certifikát.
  4. Vlevo nahoře klepněte na nabídku .
  5. V sekci Otevřít z klepněte na místo, kde je certifikát uložen.
  6. Klepněte na soubor.
  7. Pojmenujte certifikát.
  8. Klepněte na OK.
Co znamená že připojení není soukromé? Při zadání adresy webové stránky do adresního řádku prohlížeči se může někdy místo obsahu stránky objeví hláška „Vaše připojení není soukromé“ (prohlížeč Chrome), případně „Varování: možné bezpečnostní riziko“ v prohlížeči Firefox.

Podle toho, jak otevřít nezabezpečený web?

Chrome umožňuje nové upozornění zcela vypnout, nebo naopak zapnout pro všechny weby načtené přes protokol HTTP. Do řádku s adresou zadejte: chrome: // flags a vyhledejte nastavení Označení nezabezpečených zdrojů jako Nezabezpečené. Ze seznamu vyberte požadovanou volbu a restartujte prohlížeč. Proč nejde HTTPS? Tato chyba se zobrazuje, pokud máte antivirový software s funkcí ochrany HTTPS nebo kontroly HTTPS. Antivirový software v takovém případě Chromu znemožňuje poskytovat zabezpečení. Chcete-li problém odstranit, antivirový software vypněte.

Můžete se také zeptat, jak nainstalovat certifikát do chrome?

Pro Google Chrome:

V prohlížeči klikněte na ikonku "tří teček" a zvolte "Nastavení" -> Zobrazit rozšířená nastavení... -> Spravovat certifikáty... -> Importovat.

By Vasti

Jak přidat certifikát mezi důvěryhodné? :: Jak vymazat temp?
Užitečné odkazy