Domovská stránka > J > Jak Získat Certifikát Ssl?

Jak získat certifikát SSL?

Certifikát SSL pro svou doménu můžete získat přímo od certifikační autority (CA). Certifikát pak bude nutné nakonfigurovat u vašeho webového hostitele nebo na vašich vlastních serverech (pokud ho budete hostovat sami).

Přečtěte si více

Co to je SSL certifikát?

Co je SSL certifikát

Protokol SSL slouží k zabezpečení komunikace proti odposlechu třetí stranou a také zajišťuje autentizaci komunikujících stran. Při odesílání citlivých dat jsou tato šifrována a zároveň má uživatel jistotu, že komunikuje s tím, s kým opravdu komunikovat chtěl.
Jak funguje certifikát? Certifikáty obsahují bezpečnostní prvky proti falšování, takže každý účastník komunikace by měl být schopen automaticky ověřit, zda je certifikát pravý. Kromě toho v sobě nesou informaci, ke kterému serveru patří – takže si můžete ověřit, že komunikujete opravdu se serverem domény vlastnící certifikát.

Lidé se také ptají, co to je ak čemu se používá ssl a ca?

Důvěryhodný SSL certifikát je takový SSL certifikát, který pro Vás vystavila legitimní důvěryhodná certifikační autorita (CA). Použitím důvěryhodného SSL certifikátu si můžete být jisti, že se návštěvníkovi webu nezobrazí podobné varovné hlášky a upozornění, jak je tomu u nedůvěryhodných SSL certifikátů. Také, kde koupit ssl certifikát? Doporučujeme řadu PositiveSSL certifikátů

Hledáte-li nejlevnější SSL certifikát pro HTTPS zabezpečení webových stránek, doporučujeme některý SSL certifikát z řady PositiveSSL, která nabízí nejlevnější SSL certifikáty pro jednu doménu, multi-doménové, WildCard a také zelené EV!

Jak získat certifikát Let's Encrypt?

Spuštění certifikátu

Pokud máte zájem Let's encrypt certifikát aktivovat, přejděte na stránce https://admin.gigaserver.cz do “Administrace” domény, záložka “Ostatní” a zde narolujte do části “SSL zdarma“.
Lidé se také ptají, kolik stojí ssl certifikát?

Typ certifikátuPlatnost 1 rok
bez DPHs DPH
SSL DV certifikátakční cena 300,- (600,-) / rokakční cena 363,- (726,-) / rok
SSL EV certifikát3490,- / rok4223,- / rok
SSL * certifikát2290,- / rok2771,- / rok

Jak vybrat SSL certifikát?

Pro zabezpečení webových stránek vaší firmy či e-shopu doporučujeme SSL certifikáty Thawte a GeoTrustu. Pro jednodušší webové projekty jsou vhodné certifikáty s doménovým ověřením (DV). Jejich výhodou je bleskové vystavení do několika minut. Kolik stojí https? Kolik provoz na https stojí

Záleží na hostingu. Některé hostingy umí zprovoznit https úplně zdarma, typicky na bezplatném certifikátu od Let's Encrypt. Jiné hostingy si i za bezplatný certifikát nechávají platit a jiné hostingy poskytují pouze certifikáty od placených certifikačních agentur.

Co je to certifikát?

Certifikát (průkaz) je dokument, který prokazuje nějakou skutečnost.

By Aristotle Spade

Co znamená zkratka SSL? :: Proč se mi seká internet?
Užitečné odkazy