Domovská stránka > J > Jak Přidat Certifikát Mezi Důvěryhodné?

Jak přidat certifikát mezi důvěryhodné?

Ve stromu konzoly dvakrát klikněte na položku Certifikáty. Klikněte pravým tlačítkem myši na úložiště Důvěryhodné kořenové certifikační autority. Kliknutím na příkaz Importovat importujte certifikáty a postupujte podle kroků uvedených v Průvodci importem certifikátu.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak vytvořit zálohu certifikátu?

V novějších Windows je v internetovém prohlížeči vpravo nahoře místo Nástroje ozubené kolečko. 3. Otevře se okno, ve kterém vyberte záložku Obsah > Certifikáty Page 2 4. Postavte se na certifikát (jedním kliknutím jej označíte), který chcete exportovat (zálohovat), a stiskněte Exportovat. Podle toho, jak funguje certifikát? Certifikáty obsahují bezpečnostní prvky proti falšování, takže každý účastník komunikace by měl být schopen automaticky ověřit, zda je certifikát pravý. Kromě toho v sobě nesou informaci, ke kterému serveru patří – takže si můžete ověřit, že komunikujete opravdu se serverem domény vlastnící certifikát.

Co to jsou certifikáty?

Certifikát (průkaz) je dokument, který prokazuje nějakou skutečnost. Kdo vydává certifikát? Kdo může osvědčení vydávat? Osvědčení (certifikát) o ochraně osobních údajů mohou vydávat pouze subjekty pro vydávání osvědčení (certifikační orgány) pro tuto činnost akreditované nebo dozorový úřad.

Pokud jde o to, jak povolit certifikát?

Pro přístup k zařízení do prohlížeče zadejte adresu „https://adresa IP zařízení/“ (kde „adresa IP zařízení“ je adresa IP nebo název uzlu, který jste certifikátu přiřadili). Když se objeví následující dialogové okno, klepněte na tlačítko Zobrazit certifikát. Na kartě Obecné klepněte na tlačítko Nainstalovat certifikát. Jak aktivovat elektronický podpis? Podmínkou je, že žadatel je držitelem platného kvalifikovaného certifikátu pro elektronický podpis PostSignum a požádal o zavedení údajů pro komerční certifikát do našeho systému. Pro vytvoření žádosti o certifikát můžete využít On-line průvodce nebo žádost jednoduše odeslat elektronicky podepsaným e-mailem.

Jak funguje PostSignum?

Pro vydání certifikátu je nutná žádost o vydání certifikátu, obvykle soubor s koncovkou req. Žádost o vydání certifikátu lze uložit i na www server PostSignum. V tomto případě je žádosti přiděleno jednoznačné ID a pro vydání certifikátu vám stačí jen toto ID žádosti. Jak nastavit SSL? Zobrazení SSL pro vaši doménu

  1. Přejděte do služby Google Domains.
  2. Vyberte svou doménu.
  3. Klikněte na nabídku .
  4. Klikněte na Zabezpečení.
  5. Přejděte k poli certifikátu SSL.
  6. Máte-li jeden nebo více certifikátů SSL, rozbalte pole certifikátu pro podrobnosti.

Jak použít certifikát Postsignum?

Kvalifikované certifikáty využijete především v komunikaci s úřady, například s finančním úřadem, soudy, Českou správou sociálního zabezpečení, Celní správou, na elektronických tržištích, v aplikaci Czech Invest nebo třeba v komunikaci s některými zdravotními pojišťovnami.

By Gallager

Jak připojit email jako přílohu? :: Jak přidat certifikát?
Užitečné odkazy