Domovská stránka > J > Jak Požádat O Certifikát?

Jak požádat o certifikát?

O vydání následného certifikátu si můžete požádat bez návštěvy pobočky České pošty. Podmínkou je, že obnovovaný certifikát je stále platný. Pro vytvoření žádosti o certifikát můžete využít On-line průvodce nebo žádost jednoduše odeslat elektronicky podepsaným e-mailem.

Přečtěte si více

Tak jak vytvořit ssl certifikát?

Postup pro vytvoření a instalaci certifikátu s vlastním podpisem. Klepněte na tlačítko Create Self-Signed Certificate (Vytvořit certifikát s vlastním podpisem) na stránce Certificate (Certifikát). Zadejte Common Name (Běžný název) a Valid Date (Platné datum). Délka hodnoty Common Name (Běžný název) nepřesahuje 64 bajtů Jak aktivovat certifikát? Jakmile je S/MIME certifikát uhrazen, můžete rovnou přejít k jeho aktivaci:

  1. Přihlaste se ke svému účtu na ssls.cz a v menu Můj účet vyberte "Moje certifikáty"
  2. V seznamu certifikátů vyhledejte S/MIME certifikát, který chcete aktivovat a klikněte na příslušné tlačítko Aktivovat.

Jak vlozit podpis ve Wordu?

Klikněte na místo, kam chcete řádek vložit. Klikněte na Vložit > Řádek podpisu. Klikněte Microsoft Office řádek podpisu. V okně Nastavení podpisu teď můžete do pole Navrhovaná podepisující osoba napsat jméno. Jak vložit elektronický podpis do Wordu? Přidání neviditelných digitálních podpisů v aplikaci Word, Excel nebo PowerPoint

  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na položku Informace.
  3. Klikněte na Zamknout dokument, Zamknout sešit nebo Zamknout prezentaci.
  4. Klikněte na položku Přidat digitální podpis.

Pokud jde o to, jak získat komerční certifikát?

Postup pro získání certifikátu elektronicky

O vydání prvotního komerčního certifikátu si můžete požádat bez návštěvy pobočky České pošty. Podmínkou je, že žadatel je držitelem platného kvalifikovaného certifikátu pro elektronický podpis PostSignum a požádal o zavedení údajů pro komerční certifikát do našeho systému.
Když to vezmeme v úvahu, jak získat kvalifikovaný certifikát? K získání kvalifikovaného certifikátu je obvykle nezbytná osobní návštěva certifikační autority. Alternativou bývá sjednání návštěvy pracovníka certifikační autority v místě působnosti žadatele.

Co to je kvalifikovaný certifikát?

Kvalifikovaný certifikát

Kvalifikovaným certifikátem vytvoříte zaručený elektronický podpis. Tyto certifikáty jsou určeny výhradně pro elektronické podepisování v dokumentech a v aplikacích (nikoliv například pro šifrování). Lépe řečeno kvalifikovaný certifikát zajišťuje integritu a autenticitu dat.
Co to je SSL certifikát? Co je SSL certifikát

Protokol SSL slouží k zabezpečení komunikace proti odposlechu třetí stranou a také zajišťuje autentizaci komunikujících stran. Při odesílání citlivých dat jsou tato šifrována a zároveň má uživatel jistotu, že komunikuje s tím, s kým opravdu komunikovat chtěl.

Pokud jde o to, kde koupit ssl certifikát?

Hledáte-li nejlevnější SSL certifikát pro HTTPS zabezpečení webových stránek, doporučujeme některý SSL certifikát z řady PositiveSSL, která nabízí nejlevnější SSL certifikáty pro jednu doménu, multi-doménové, WildCard a také zelené EV!

By Elspet Rief

Jak vytvořit vlastní ciferník Xiaomi? :: Co znamenají barvy srdíček?
Užitečné odkazy