Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Do Mobilu Očkovací Certifikát?

Jak stáhnout do mobilu Očkovací certifikát?

Očkovací certifikát si stáhněte na stránkách ocko.uzis.cz. Stačí jen zadat své číslo pojištěnce a poté číslo vašeho občanského průkazu. Následně dostanete SMS s kódem, který vám umožní stažení certifikátu o očkování, o prodělání COVID-19 nebo o výsledku testu.

Přečtěte si více

Také, jak naskenovat covid certifikát?

Do Tečky lze nahrát více certifikátů (např. členů rodiny), a to tím, že daný certifikát stáhnete na: ocko.uzis.cz nebo můžete naskenovat QR kód z certifikátu, který už máte stažený. Platnost certifikátu staženého v Tečce půjde ověřit i bez přístupu k internetu. Jak vytvořit QR kód pro platbu? Jak vygenerovat platební QR kód

  1. Ve Smartbankingu klikněte na Platby > Žádost o platbu (QR kód)
  2. Napište částku, případně variabilní symbol, zprávu (např. Kino) atd.
  3. Klikněte na Vytvořit a nechte ostatní, aby si od vás QR kód načetli.

Jak načíst QR kód z televize?

Jestliže si nejste jistí, jakou verzi Androidu máte ve svém telefonu nainstalovanou, stačí zkontrolovat v Nastavení > O telefonu. Jestliže tedy chcete načíst QR kód tímto způsobem, stačí otevřít aplikaci Fotoaparát a na pár sekund namířit na QR kód (není potřeba jej fotit). Jak najit aplikaci přes QR kód? QR čtečku nemusíte stahovat!

Jak Android, tak i iOS disponují inteligentním skenerem přímo v systému – jediné, co potřebujete, je nativní aplikace fotoaparátu. Na telefonu s Androidem otevřete fotoaplikaci, nahoře vlevo zvolte Google Lens a tam dole na posuvníku navolte “Hledat”. Pak už jen namiřte na kód a skenujte.

Jak používat čtečku QR kódu?

Abyste mohli QR kód využít, resp. se dostat k informacím „za ním“, potřebujete čtečku – aplikaci, kterou nainstalujete do svého smartphonu. Jakmile ji otevřete, aktivuje se čočka fotoaparátu, vy ji namíříte na QR kód. Aplikace sejme uložené informace a udělá požadovanou akci. Jak funguje skener v mobilu? Jde o podobnou funkci jako dnes již běžné automatické rozpoznávání obličejů. Aplikace pro mobilní skenování však zaměřený dokument dokonce také sama vyfotografuje, následně ořízne a srovná do vodorovné polohy. „Uživatelé nemusejí skutečně ani stisknout spoušť.

Také, jak se scanuje?

Do skeneru vložte dokument, který chcete skenovat a klikněte na Náhled. Předtím, než kliknete na Skenovat, můžete označit plochu, co vše chcete oskenovat. A je oskenováno. Abyste obrázek uložili, klikněte na Soubor a Uložit jako – Obrázek ve formátu JPG, což je nejlepší formát pro web. Jak funguje skener v telefonu? Software používá fotoaparát telefonu, kterým snímá obrázky a převádí je do digitální podoby.

Tak jak sdilet wifi heslo iphone?

Sdílení hesla k Wi-Fi

  1. Ujistěte se, že je vaše zařízení (to, ze kterého sdílíte heslo) odemčené a připojené k Wi-Fi síti.
  2. Vyberte Wi-Fi síť na zařízení, které chcete připojit.
  3. Na svém zařízení klepněte na Sdílet heslo a potom na Hotovo.

By Andriana Azzara

Jak zakázat aplikace? :: Jak vytvořit QR kód pro platbu Česká spořitelna?
Užitečné odkazy