Domovská stránka > J > Jak Získat Certifikát Let's Encrypt?

Jak získat certifikát Let's Encrypt?

Přidejte certifikát ze služby Let's Encrypt

  1. Přejděte do části Ovládací panel systému DSM > Zabezpečení > Certifikát.
  2. Klikněte na možnost Přidat.
  3. Vyberte možnost Přidat nový certifikát a klikněte na možnost Další.
  4. Vyberte možnost Získat certifikát ze služby Let's Encrypt a klikněte na možnost Další.

Přečtěte si více

Co jsou certifikáty?

Certifikát (průkaz) je dokument, který prokazuje nějakou skutečnost. Můžete se také zeptat, jaký je rozdíl mezi http a https? Jaký je rozdíl mezi HTTP a HTTPS

Hlavním rozdílem protokolu HTTPS je jeho bezpečnost. Data odesílaná pomocí protokolu HTTPS jsou zabezpečena protokolem Transport Layer Security (TLS), který poskytuje tři klíčové vrstvy ochrany: šifrování, autentizaci a integritu dat.

Jak funguje TLS?

Jak pracuje. Protokol TLS je založen na výměně záznamů. Každý záznam může být volitelně komprimován, může k němu být připojen autentizační kód (message authentication code, MAC) a může být zašifrován. Každému záznamu je přiřazen typ obsahu, který určuje protokol vyšší úrovně. Co vykonává protokol TLS? Tls (Transport Layer Security), jako protokol SSL (Secure Sockets Layer) (SSL), je šifrovací protokol určený k zabezpečení dat při přenosu přes síť. Tyto články popisují kroky potřebné k zajištění toho, Správce konfigurace zabezpečená komunikace používá protokol TLS 1.2.

Jak fungují SSL certifikáty?

Klient pošle serveru požadavek na SSL spojení, spolu s různými doplňujícími informacemi (verze SSL, nastavení šifrování atd.). Server pošle klientovi odpověď na jeho požadavek, která obsahuje stejný typ informací a hlavně certifikát serveru. Podle přijatého certifikátu si klient ověří autentičnost serveru. Můžete se také zeptat, co je wildcard certifikat? Wildcard certifikáty. SSL Wildcard certifikáty se také nazývají jako hvězdičkové certifikáty. Jedná se o univerzální typ SSL certifikátu, který umožňuje zabezpečit všechny subdomény pod jednou hlavní doménou. Wildcard certifikát obsahuje před názvem hlavní domény hvězdičku (např.

Když to vezmeme v úvahu, co je to bezpečnostní certifikát?

Uchovává se ve speciálním formátu, který (kromě jiného) obsahuje informace o majiteli veřejného klíče a vydavateli certifikátu (tvůrci digitálního podpisu, tj. certifikační autoritě). Certifikáty jsou používány pro identifikaci protistrany při vytváření zabezpečeného spojení (HTTPS, VPN atp.). Jak přejít na HTTPS? Abyste mohli přejít s webem na protokol HTTPS, potřebujete SSL certifikát podepsaný nějakou autoritou. Certifikát slouží k potvrzení a prokázání identity webu počítači uživatele. Ten vydávají různé autority a jeho základní verze je dostupná také zdarma.

Jak nastavit certifikát?

Instalace certifikátu

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení
  3. V sekci Úložiště pověření klepněte na Instalovat certifikát.
  4. Vlevo nahoře klepněte na nabídku .
  5. V sekci Otevřít z klepněte na místo, kde je certifikát uložen.
  6. Klepněte na soubor.
  7. Pojmenujte certifikát.
  8. Klepněte na OK.

By Critta Romanson

Jak se nazývají servery? :: Co to je ak čemu se používá SSL a CA?
Užitečné odkazy