Domovská stránka > J > Jak Skenovat Certifikát O Očkování?

Jak skenovat certifikát o očkování?

Pod platným certifikátem o provedeném očkování se zobrazí informace o typu vakcíny. Kliknutím na tlačítko SKENOVAT DALŠÍ zahájíte nové skenování QR kódu. Kliknutím na bílou šipku vlevo nahoře se vrátíte na stránku s výsledkem ověření certifikátu. Kliknutím na otazník vpravo nahoře zobrazíte nápovědu k aplikaci čTečka.

Přečtěte si více

Jak stáhnout do mobilu Očkovací certifikát?

Očkovací certifikát si stáhněte na stránkách ocko.uzis.cz. Stačí jen zadat své číslo pojištěnce a poté číslo vašeho občanského průkazu. Následně dostanete SMS s kódem, který vám umožní stažení certifikátu o očkování, o prodělání COVID-19 nebo o výsledku testu. Jak načíst Očkovací certifikát do mobilu? Do očkovacího portálu (ocko.uzis.cz) se můžete přihlásit:

zadáním čísla občanského průkazu a rodného čísla, následně přichází na zadané číslo autentizační SMS a po zadání do portálu se zobrazí certifikát. Podmínkou je při vakcinaci, respektive v žádance, uvést mobilní telefon.

Jak sdilet wifi heslo Iphone?

Sdílení hesla k Wi-Fi

  1. Ujistěte se, že je vaše zařízení (to, ze kterého sdílíte heslo) odemčené a připojené k Wi-Fi síti.
  2. Vyberte Wi-Fi síť na zařízení, které chcete připojit.
  3. Na svém zařízení klepněte na Sdílet heslo a potom na Hotovo.
Kolik je moznosti QR kódu? QR kódu existuje 40 různých verzí. Liší se počtem modulů a jejich konfiguracemi a kapacitou. Verze 1 má 21 x 21 modulů, verze 40 má 177 x 177 modulů. Jedním typem je například mikro QR kód – neukládá takové množství informací (max 35 číslic).

Jak načíst QR kód Android?

V kompatibilním telefonu či tabletu Android otevřete vestavěnou aplikaci Fotoaparát. Namiřte fotoaparát na QR kód. Klepněte na banner, který se zobrazí. Přihlaste se podle pokynů na obrazovce. Jak platit QR kódem Moneta? Z QR kódu se načte číslo účtu, částka a jiné důležité údaje.

Vy už pak platbu jen zkontrolujete a dokončíte. Díky QR kódu nemusíte opisovat číslo účtu, kód banky, částku, variabilní symbol a jiné náležitosti. Platba je tak rychlejší a Vy máte jistotu, že nedojte k překlepu.

Tak jak platit přes qr kódem airbank?

Stačí podržet prst na velkém zeleném tlačítku Zaplatit na spodní liště a z nabídky vybrat Vyfotit QR kód. Druhou možností je na tlačítko Zaplatit jen ťuknout a poté ťuknout na ikonu QR kódu v pravém horním rohu nově otevřené obrazovky Zadání platby. Jak funguje zaplat mi? Jak to funguje? Při využití QR kódu k platbě na váš účet (neboli u funkce Zaplať mi) jen napíšete částku a vygenerujete QR kód, který pošlete vašemu dlužníkovi. On jej načte ve svém mobilním bankovnictví a následně takto vytvořenou platbou pošle peníze na váš účet. Jde tedy o jednoduchou platbu mezi lidmi.

Jak se Scanuje?

Do skeneru vložte dokument, který chcete skenovat a klikněte na Náhled. Předtím, než kliknete na Skenovat, můžete označit plochu, co vše chcete oskenovat. A je oskenováno. Abyste obrázek uložili, klikněte na Soubor a Uložit jako – Obrázek ve formátu JPG, což je nejlepší formát pro web.

By Cuyler Schwertfeger

Jak pracovat s programem SAP? :: Jak funguje čtečka QR kódu?
Užitečné odkazy