Domovská stránka > J > Jak Udělat Výstřižek Obrazovky Windows?

Jak udělat výstřižek obrazovky Windows?

Otevření nástroje Výstřižky a pořízení screenshotu

  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

Přečtěte si více

Jak uložit obrázek z obrazovky?

Zachycení screenshotu a uložení jako obrázek

  1. Stiskněte najednou klávesovou zkratku Shift+cmd+3 pro zachycení snímku celé obrazovky.
  2. Screenshot se zároveň hned uloží na plochu jako PNG obrázek, kde jej najdete a můžete dále sdílet.
Jak Ofotím obrazovku? První a zřejmě nejjednodušší alternativou je použití klávesy PrintScreen ve Windows. Toto tlačítko je součástí klávesnice u všech typů Windows a nachází se v pravé sekci nahoře, před číselníkem. Jakmile máte vybraný obraz, který chcete ofotit, postačí jen stisknout Print screen.

Jak udělat screen na Snapchat?

Metoda 6: Zachycení snímku ze sekce Nedávné aplikace

Krok 1Přejděte na Snímek, který chcete na svém smartphonu zachytit podle potřeby. Krok 2Poté můžete stisknout tlačítko nedávné aplikace, které zobrazí všechny naposledy použité aplikace jako miniatury. Krok 3Screenshot chat rychle a zavřete aplikace.
Jak udělat snímek obrazovky v Macu? Stiskněte Shift-Cmd-3. Stiskněte kombinaci kláves Shift-Cmd-4 a pak posuňte ukazatel ve tvaru nitkového kříže na výchozí místo pro pořízení snímku obrazovky. Stiskněte tlačítko myši nebo trackpadu, přetáhněte přes oblast, kterou chcete zachytit a potom tlačítko myši nebo trackapadu uvolněte.

Lidé se také ptají, jak nastavit print screen?

Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí. Když to vezmeme v úvahu, jak udělám snímek části obrazovky? Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Jak vložit výstřižek?

K rychlému použití aplikace Výstřižek a skica lze použít i klávesové zkratky. Stiskneme-li zkratku klávesa Windows + Shift + S, tak se rovnou zobrazí okno se třemi tlačítka v horní části pro provedení výřezu. Lidé se také ptají, jak zkopírovat jen část obrazovky? Zkopírování jenom obrázku aktivního okna

  1. Klikněte na okno, které chcete zkopírovat.
  2. Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN.
  3. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.

Pokud jde o to, jak uložit printscreen do jpg?

Otevřete si tedy Start (vlevo dole) a začněte psát "malování"; Otevřete nabídnutý program a použijte klávesovou zkratku CTRL+V (vložit). Do malování se vloží screenshot, který už můžete uložit do souboru. Zvolte tedy Soubor > Uložit a uložte si obrázek někam na disk, kde ho budete moci nalézt (dokumenty, plocha).

By Yorgo

Jak udělat snímek obrazovky na mobilu? :: Jak nastavit číslování stránek Word?
Užitečné odkazy