Domovská stránka > J > Jak Udělat Snímek Obrazovky Na Mobilu?

Jak udělat snímek obrazovky na mobilu?

Stačí zároveň podržet tlačítko pro zamykání mobilu + hlavní tlačítko (domů). Obrazovka problikne a udělá typický zvuk pro focení, tak poznáte, že se fotka vytvořila. Snímek obrazovky naleznete v galerii, kde s ním můžete dále pracovat.

Přečtěte si více

Jak udělat snímek obrazovky Xiaomi?

snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu. Může se také zeptat, jak udělat screenshot na xiaomi? Nejjednodušším způsobem je kombinace tlačítek na bočním panelu:

  1. Otevřete aplikaci, web nebo nabídku, kterou chcete vyfotit.
  2. Poté současně stiskněte a krátce přidržte tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu (obě najdete hezky pod sebou na pravém bočním panelu).

Můžete se také zeptat, jak udělat screenshot na samsungu a22?

Jak pořídit snímek obrazovky Samsung Galaxy A22 5g a 4G pomocí tlačítek. Nyní musíte současně klepnout na boční tlačítko „snížení hlasitosti“ společně s tlačítkem „Napájení“. Jak se dělá screenshot na iphone? Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

Jak si zobrazit Snap?

Jakmile obdržíte novou zprávu Snap nebo chat od přítele, přejděte na Konverzace přejetím prstem doprava z karty fotoaparátu. Pokud se snapová nebo chatová zpráva ještě plně nenačte, nechte ji načíst. Jak ukladat chat na Snapu? Zprávu můžete ukládat a neukládat, kolikrát chcete, pokud chat neopustíte. Klepněte na zprávu a nalevo od ní se na dvě nebo dvě sekundy zobrazí štítek „Uloženo“ a zpráva zšedne.

Kde je na Macu alt?

Termín pro WindowsTermín pro Mac
Klávesa AltKlávesa Alt
Klávesa AltCtrl-F2
Alt-TabCmd‑Tab
Alt-TabExposé
Tak jak se dělá print screen na notebooku? Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr. Poznáte to většinou tak, že je zkratka PrtScr napsána malým písmem.

Můžete se také zeptat, kam se v počítači ukládá print screen?

Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).

By Albertine

Jak oříznout fotku na PC? :: Jak udělat výstřižek obrazovky Windows?
Užitečné odkazy