Domovská stránka > J > Jak Udělat Snímek Obrazovky Na Windows 10?

Jak udělat snímek obrazovky na Windows 10?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak udělat vystrizek obrazovky?

Používání nástroje Výstřižky, když máte myš a klávesnici:

  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.
Jak udělat snímek obrazovky na notebooku? Zachycení screenshotu klávesovou zkratkou

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).

Podle toho, jak kopírovat z obrazovky?

Použití klávesy PRINT SCREEN

Stisknutím print screen zachytíte obrázek celé obrazovky a zkopírujete ho do schránky v paměti počítače. Obrázek pak můžete vložit (CTRL+V) do dokumentu, e-mailové zprávy nebo jiného souboru.
Jak na snímek obrazovky? Pořízení snímku obrazovky

Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti. Pokud to nefunguje, podržte na několik sekund vypínač. Poté klepněte na Snímek obrazovky.

Můžete se také zeptat, jak zachytit obrazovku?

05. Klávesu PrtScr (printscreen) pro snímání obrazovky zná patrně každý. Jak udělat screen na Snapchat? Metoda 6: Zachycení snímku ze sekce Nedávné aplikace

Krok 1Přejděte na Snímek, který chcete na svém smartphonu zachytit podle potřeby. Krok 2Poté můžete stisknout tlačítko nedávné aplikace, které zobrazí všechny naposledy použité aplikace jako miniatury. Krok 3Screenshot chat rychle a zavřete aplikace.

Jak udělat screenshot na Mac?

Stiskněte Shift-Cmd-3. Stiskněte kombinaci kláves Shift-Cmd-4 a pak posuňte ukazatel ve tvaru nitkového kříže na výchozí místo pro pořízení snímku obrazovky. Stiskněte tlačítko myši nebo trackpadu, přetáhněte přes oblast, kterou chcete zachytit a potom tlačítko myši nebo trackapadu uvolněte. Jak udělat snímek obrazovky na notebooku HP? Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn.

Lidé se také ptají, jak udělat print screen na lenovu?

K dispozici jsou dvě možnosti:

  1. Přímo stiskněte klávesu PrtSc a poté otevřete Malování > Vložit .
  2. Stisknutím kombinace kláves Fn + PrtSc povolíte nástroj pro vystřihování.

By Lienhard

Jak udělat rychle PrintScreen? :: Jak smazat zprávy na Snapchatu?
Užitečné odkazy