Domovská stránka > J > Jak Udělat Výstřižek Z Pdf?

Jak udělat výstřižek z PDF?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)

  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.

Přečtěte si více

Jak zapnout Výstřižky?

Nabídkou soubor jej uložte jako obrázek ve formátu JPG nebo PNG. Kromě dvojice klávesových zkratek však Windows 10 nabízejí specializovaný program určený pro ukládání snímků obrazovky. Jmenuje se Výstřižky a spustíte jej jednoduše vyhledáním v nabídce Start. Ze všeho nejdříve klepněte v jeho liště na tlačítko Režim. Jak se dělá screenshot na iphone? Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

Jak si zobrazit Snap?

Jakmile obdržíte novou zprávu Snap nebo chat od přítele, přejděte na Konverzace přejetím prstem doprava z karty fotoaparátu. Pokud se snapová nebo chatová zpráva ještě plně nenačte, nechte ji načíst. Jak udělat snímek obrazovky na mobilu? Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Jak si vyfotit obrazovku na mobilu?

Stačí zároveň podržet tlačítko pro zamykání mobilu + hlavní tlačítko (domů). Obrazovka problikne a udělá typický zvuk pro focení, tak poznáte, že se fotka vytvořila. Snímek obrazovky naleznete v galerii, kde s ním můžete dále pracovat. Kde najdu fotky z Print Screen? Pokud chcete najít herní klipy a snímky obrazovky, vyberte Start > Nastavení > Hraní > Zachycení a potom v části Umístění zachycení vyberte Otevřít složku.

Tak jak nahrávat obrazovku pc se zvukem?

Nahrajte obrazovku na Windows 10 zdarma se zvukem pomocí herního pruhu

  1. Chcete-li zahájit nahrávání obrazovky ve Windows 10, stačí stisknout klávesovou zkratku Vyhrát + G .
  2. Jakmile kliknete na tlačítko, hrací lišta začne nahrávat.
  3. V pravém horním rohu můžete vidět postup.
Také, jak udělat snimek obrazovky huawei? Současným stisknutím a podržením tlačítka napájení a tlačítka zeslabení pořídíte snímek obrazovky.

A další otázka, kam se uklada vystrizek obrazovky?

Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).

By Alena

Jak nahrávat displej? :: Jak Odfotit obrazovku?
Užitečné odkazy