Domovská stránka > J > Jak Udělat Výstřižek Celé Obrazovky?

Jak udělat výstřižek celé obrazovky?

Zachycení výstřižku nabídky

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Přečtěte si více

Také, jak udělat dlouhy screen?

Stačí totiž stisknout tlačítko pro snížení hlasitosti a zamykací tlačítko. V ten okamžik se objeví miniatura s náhledem, na který se můžete rovnou přepnout a následně ho buď upravit, nebo rovnou sdílet do dalších aplikací. Můžete se také zeptat, jak uložit celou webovou stránku jako obrázek? Jak použít Grabilla Web Capture pro vytvoření obrázku celé stránky

  1. Otevři si stránku, kterou chceš zpracovat jako obrázek.
  2. Vpravo nahoře v prohlížeči klikni na ikonku Grabilla.
  3. Z nabídky, která se zobrazí, vyber druhou možnost – Capture full page.

Jak udělat screenshot celé stranky Iphone?

Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.
A další otázka, jak udělat snímek obrazovky xiaomi? snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu.

Když to vezmeme v úvahu, jak vystřihnout část obrazovky?

Málo známý trojhmat: Win + Shift + S

Sejmout, oříznout, zkopírovat to schránky. Stačí k tomu stisknout trojhmat: Win + Shift + S. Připomínáme, že funkční klávesy Win a Shift lze přidržet, klávesu S pak pouze stisknout. Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky.
Jak vytvořit snímek obrazovky? Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Jak udělat screenshot celé stránky Mac?

Je to již nějakou dobu nazpátek, co Apple přidal do operačního systému iOS možnost pro vytvoření snímku obrazovky celé webové stránky. V tomto případě jednoduše stačí, abyste v Safari na webové stránce provedli snímek obrazovky, klepnuli na miniaturu v rohu, a poté výše klepnuli na Celá obrazovka. Může se také zeptat, jak udělat screenshot celé stránky android? Po výběru požadované části webové stránky, kterou chcete zachytit, klepněte vpravo dole na fajfku. Poté se otevře editor, ve kterém můžete screenshot ještě upravit. Nakonec stiskněte vpravo nahoře na tlačítko „Další„.

Jak udělat snímek celé stránky?

Otevřete v něm webovou stránku, jejíž obrázek potřebujete a stiskněte klávesu [F12]. Spustíte tak nástroj pro vývojáře. Následně stiskněte kombinaci kláves [Ctrl] + [Shift] + [P] a dostanete se do příkazového řádku prohlžeče. Na něm stačí napsat slovo »Screenshot« a pak so můžete vybrat z nabídky dostupných příkazů.

By Lejeune Mendoza

Jak Screenovat celou stránku? :: Jak uložit celou webovou stránku jako obrázek?
Užitečné odkazy