Domovská stránka > J > Jak Udělat Print Screen Jen Jedné Obrazovky?

Jak udělat Print Screen jen jedné obrazovky?

Zkopírování jenom obrázku aktivního okna

Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.

Přečtěte si více

Jak udělat výstřižek z PDF?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)

  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.
Jak zapnout Výstřižky? Nabídkou soubor jej uložte jako obrázek ve formátu JPG nebo PNG. Kromě dvojice klávesových zkratek však Windows 10 nabízejí specializovaný program určený pro ukládání snímků obrazovky. Jmenuje se Výstřižky a spustíte jej jednoduše vyhledáním v nabídce Start. Ze všeho nejdříve klepněte v jeho liště na tlačítko Režim.

Lidé se také ptají, jak nahrávat zvuk z počítače?

1.Jak nahrávat zvuk na počítači

  1. Krok 1 Připojte mikrofon k počítači.
  2. Krok 2 Spusťte záznam zvuku v systému Windows.
  3. Krok 3 Klepněte na tlačítko Začít nahrávat tlačítko.
  4. Krok 4 Pokud ji chcete dokončit, zastavte ji kliknutím na Zastavit nahrávání.
  5. Krok 1 zahájit Hlasový záznamník.
Jak natočit obrazovku Huawei? Používání kombinace tlačítek pro spuštění záznamu

Podržíte-li stisknutá tlačítka napájení a zesílení hlasitosti zároveň, spustíte záznam obrazovky. Chcete-li záznam zastavit, znovu stiskněte a podržte obě tlačítka.

Jak nahrát obrazovku OBS?

Způsob přidání je obdobný jako u záznamu obrazovky - klik na "+", vybrat položku "Zařízení pro záznam obrazu", umístit a nastavit velikost daného zdroje ve "scéně". Nahrávání spustíte kliknutím na tlačítko "Začít nahrávat" v sekci "Ovládací prvky". Jak nahrát obrazovku Macbook? Otevřete QuickTime Player ze složky Aplikace a na řádku nabídek vyberte Soubor > Nový záznam obrazovky. Pak uvidíte buď ovládací prvky na obrazovce popsané výše, nebo okno Záznam obrazovky popsané níže. Jestli chcete spolu se záznamem obrazovky nahrát i svůj hlas nebo jiný zvuk, vyberte mikrofon.

Jak nahrát video z webkamery?

Na kartě "Domů" klikněte na "Nahrát z webkamery". Stiskněte červené tlačítko "Nahrát" a začněte nahrávat. Pokud chcete video uložit, klikněte na modré tlačítko "Zastavit". Nahrané video přejmenujte a uložte do složky "Moje videa". Jak oříznout PrintScreen? Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky. Po stisknutí Win + Shift + S se kurzor myši promění v křížek. Obrazovka ztmavne a vy budete moci křížkem vybrat obdélníkovou oblast přetažením (stisknout levé tlačítko myši, podržet, vybrat pohybem, pustit).

Jak převést PDF na text?

Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Převedený dokument si stáhněte nebo se přihlaste a sdílejte ho.

By Verene Zide

Jak se dostat do zamčeného iPhone? :: Jak natocit video obrazovky?
Užitečné odkazy