Domovská stránka > J > Jak Vložit Výstřižek Do Excelu?

Jak vložit výstřižek do Excelu?

V Excelu, Outlooku a Wordu: Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na Snímek obrazovky. V PowerPointu: Na kartě Vložení klikněte ve skupině Obrázky na Snímek obrazovky.

Přečtěte si více

Jak udělat výstřižek z PDF?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)

  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.
Jak udělat výstřižek obrazovky Macbook? Stiskněte Shift-Cmd-3. Stiskněte kombinaci kláves Shift-Cmd-4 a pak posuňte ukazatel ve tvaru nitkového kříže na výchozí místo pro pořízení snímku obrazovky. Stiskněte tlačítko myši nebo trackpadu, přetáhněte přes oblast, kterou chcete zachytit a potom tlačítko myši nebo trackapadu uvolněte.

Pokud jde o to, co je schránka v pc?

Schránka (anglicky clipboard) je v informatice prvek aplikace nebo shellu, který uživateli umožňuje v rámci jednoho programu (schránka aplikace) nebo mezi programy (schránka shellu) pohodlným způsobem přenášet data. Co je na klávesnici Win? Klávesa Windows slouží v systému Windows k zobrazení nabídky Start, případně může být použita v kombinaci s jinými klávesami jako modifikační klávesa. V Linuxu se tato klávesa běžně nazývá Super a používá se také jako modifikační klávesa, podobně jako klávesy Ctrl, Alt, Shift či Fn.

Jak kopírovat do schránky?

Otevřete soubor, ze kterého chcete zkopírovat položky. Vyberte první položku, kterou chcete zkopírovat, a stiskněte Ctrl+C. Pokračujte v kopírování položek ze stejných nebo jiných souborů, dokud neshromaždíte všechny položky, které chcete. Schránka Office může obsahovat až 24 položek. Jak se dělá screenshot na iphone? Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

Jak si zobrazit Snap?

Jakmile obdržíte novou zprávu Snap nebo chat od přítele, přejděte na Konverzace přejetím prstem doprava z karty fotoaparátu. Pokud se snapová nebo chatová zpráva ještě plně nenačte, nechte ji načíst. Jak ukladat chat na Snapu? Zprávu můžete ukládat a neukládat, kolikrát chcete, pokud chat neopustíte. Klepněte na zprávu a nalevo od ní se na dvě nebo dvě sekundy zobrazí štítek „Uloženo“ a zpráva zšedne.

Můžete se také zeptat, jak udělat fotku obrazovky v mobilu?

Chytrý telefon

Současně stiskněte a podržte tlačítko zapnutí / vypnutí a tlačítko snížení hlasitosti . K pořizování snímků obrazovky nepotřebujete žádnou aplikaci.

By Lewak Nicolay

Jak udělat Print Screen na Lenovu? :: Jak nastavit PrintScreen?
Užitečné odkazy