Domovská stránka > J > Jak Rozzipovat Soubor V Mobilu?

Jak Rozzipovat soubor v mobilu?

Rozbalení souborů

  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.
  4. Vyberte soubor ZIP.
  5. Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.
  6. Klepněte na Rozbalit.
  7. Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.
  8. Klepněte na Hotovo.

Přečtěte si více

Jak se Odzipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Může se také zeptat, kam uklada iphone stazene soubory? Ve výchozím nastavení se veškerá stažená data ukládají na iCloud, konkrétně do složky Stahování. Pokud však nemáte na iCloudu místo, popřípadě pokud chcete z jakéhokoliv jiného důvodu změnit cíl pro stahování, tak se nejedná o nic složitého.

Jak stáhnout ZIP do iPhonu?

Spusťte aplikaci Soubory a zvolte umístění, například V iPhonu nebo iCloud Drive. Klepněte na tlačítko Více (ikona kolečka se třemi tečkami) a pak na Vybrat. Vyberte jeden nebo více souborů. Opět klepněte na tlačítko Více vpravo dole s potom na Komprimovat. Jak Odzipovat soubor na Mac? Komprese souboru nebo složky v okně Finderu je jednoduchý proces.

  1. Otevřete okno Finderu a přejděte na soubor nebo složku, kterou chcete komprimovat.
  2. Podržte stisknuté tlačítko Control (nebo klepněte pravým tlačítkem myši, pokud máte myš s touto schopností) a vyberte Komprimovat z rozbalovací nabídky.

Jak stáhnout zazipovaný soubor?

Takto vypadá soubor v zipu. Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo. Když to vezmeme v úvahu, jak otevřít soubor v rar? Programy pro otevření souboru RAR

  1. WinRAR. Pravděpodobně nejznámější a dost možná nejpoužívanější program pro otevírání RAR souborů.
  2. 7-Zip File Manager. Další populární program pro archivaci souborů, který pracuje s příponou .
  3. WinZIP.

Jak otevřít DOCX na Androidu?

V první řadě to jsou Google Dokumenty (Dokumenty, Tabulky, Prezentace, PDF Viever), Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) a pak také v univerzálním balíku WPS Office, který dokáže otevřít téměř všechny formáty kancelářských souborů. Také, jak vytvořit zip soubor? Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

Jak udělat ze souborů RAR?

Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:

  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive…“.

By Ryon Noser

Kam se v telefonu ukladaji Stazene soubory? :: Proč mi nejde otevřít stažený soubor?
Užitečné odkazy