Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Otevřít Stažený Soubor?

Proč mi nejde otevřít stažený soubor?

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění k zobrazení souboru. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, co je to rar soubor?

RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut. Jak otevřít RAR bez instalace? Pokud kvůli tomu nechcete instalovat do počítače nějaký komplexní program pro archivaci, vystačí vám minimalistický UnRar. Slouží čistě k rozbalování archivů RAR, neinstaluje se a ovládá příkazovým řádkem. Je k dispozici pro řadu běžných i méně běžných operačních systémů.

Podle toho, jak změnit rar na zip?

❓ Jak mohu převést RAR na ZIP? Nejprve je třeba přidat soubor pro konverzi: přetáhněte soubor RAR nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Převést“. Po dokončení konverze RAR na ZIP můžete stáhnout soubor ZIP. Také, v čem otevřít soubor pŠt? souborupstotevřít

Otevření Datový soubor Outlooku (PST)

  1. Vyberte Soubor > Otevřít & exportovat >otevřít Outlook datový soubor.
  2. Vyberte Datový soubor Outlooku (PST) a pak vyberte Otevřít.

Tak jak extrahovat zip s heslem?

Otevřete soubor ZIP chráněný heslem

Chcete-li získat přístup k souborům ze souboru ZIP chráněného heslem, otevřete soubor ZIP pomocí 7-Zip. Můžete vidět všechny soubory a složky v zip souboru. Když se pokusíte otevřít nebo extrahovat soubory, 7-Zip požádá o heslo. Zadejte heslo a soubor nebo složka bude extrahována.
Podle toho, jak dostat do outlooku archiv? V nabídce Soubor klikněte na Otevřít > Datový soubor Outlooku. Vyberte datový soubor Outlooku, který chcete otevřít, a vyberte Otevřít. Důležité informace: Pokud soubor . pst nemůžete najít, může být skrytý a potřebujete zobrazit umístění souboru.

Tak jak otevřít soubor?

Zobrazení a otevírání souborů

  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google.
  3. Dvakrát klikněte na soubor.
  4. Pokud otevíráte dokument, tabulku, prezentaci, formulář nebo nákres Google, otevře se v příslušné aplikaci.
Jak otevřít soubor RAR v mobilu? Zkomprimované soubory

Jedna z nejlepších aplikací na Androidu je B1 Archiver, který dokáže otevřít, ZIP, RAR, B1, jakož i 34 jiných formátů, včetně APK souborů. Alternativou je aplikace RAR, za kterou stojí autoři známého programu WINRAR.

Kde stáhnout WinRAR?

Souhrnné informace o WinRAR

  1. Licence. Omezená: Shareware – 40 dní
  2. Verze programu. 6.10 beta.
  3. Autor. RARSoft.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.rarlab.com.
  6. Velikost souboru. 3,57 MB.
  7. Operační systém. Windows 7,
  8. Jazyk. Čeština.

By Zischke

Jak Rozzipovat soubor v mobilu? :: Jak ulozit Word?
Užitečné odkazy