Domovská stránka > J > Jak Otevřít V Mobilu Pdf?

Jak otevřít v mobilu pdf?

Jako nejlepší možnost doporučujeme prohlížeč PDF PDF. Vynikající aplikace pro prohlížení souborů PDF na smartphonu, který váží docela dost. Čtečka PDF od společnosti Fodoo Software Inc., jak je uvedeno, umí nejen číst soubory PDF, ale také je upravovat.

Přečtěte si více

Jak otevřít Excel v mobilu?

V první řadě to jsou Google Dokumenty (Dokumenty, Tabulky, Prezentace, PDF Viever), Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) a pak také v univerzálním balíku WPS Office, který dokáže otevřít téměř všechny formáty kancelářských souborů. WPS SOFTWARE PTE. Jak otevřít soubor ZIP v Iphone? Jak otevřít soubor ZIP na iPhonu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Soubory a vyhledejte soubor ZIP, který chcete rozbalit.
  2. Klepněte na soubor ZIP.
  3. Vytvoří se složka obsahující rozbalené soubory. Chcete-li změnit název složky, stiskněte ji a podržte a pak klepněte na Přejmenovat.
  4. Klepnutím otevřete složku.

Jak otevřít PNG soubor?

Skvělým způsobem, jak otevřít PNG soubory, je použít aplikaci IrfanView. Jedná se o bezplatný software, který umožňuje poměrně jednoduchým a rychlým způsobem otevírat a prohlížet fotografie a obrázky uložené v různých formátech. Jak použít PNG? Ačkoli je formát PNG primárně určen pro použití na internetu, může mít i mnohem širší uplatnění. Nezávislost formátu na platformě společně s dalšími jeho vlastnostmi ho předurčuje také k používání jako formátu pro výměnu a archivaci dat v režimech pro popis barev v RGB, stupních šedi či indexovaných barvách.

A další otázka, jak používat png?

Použití formátů

Formát GIF i PNG se hodí pro tvorbu jednoduchých obrázků, jako jsou ikony, navigační prvky na stránce, nebo loga. Formát GIF rozhodně není vhodný pro ukládání fotografií. Fotografie zobrazená ve 256 barvách bude vypadat poněkud zrnitě a z hlediska barevnosti také dost nereálně.
Jak otevřít soubor BMP? Soubory BMP můžete otevřít pomocí programů, které jsou součástí systému Windows a makra. V systému Windows můžete otevřít soubory BMP v aplikaci Microsoft Windows Photos. V makrach můžete prohlížet soubory BMP pomocí souborů Apple Preview nebo Apple Photos.

Můžete se také zeptat, kde je uložen obrázek ve formátu bmp?

Zevrubný popis rastrového souboru typu BMP

Rastrové (obrazové) soubory typu BMP jsou uloženy v takzvaném formátu nezávislém na zařízení (Device Independent Bitmap), ostatně místo zkratky BMP se v minulosti používala také zkratka DIB (viz další odstavec).
Co je to formát JPG? JPEG (anglická výslovnost [ˌdžeiˈpeg], užívají se též počeštěné výslovnosti jépeg nebo jpeg) je standardní metoda ztrátové komprese používané pro ukládání počítačových obrázků ve fotorealistické kvalitě. Formát souboru, který tuto kompresi používá, se také běžně nazývá JPEG. Nejrozšířenější příponou tohoto formátu je .

Jak komprimovat velikost obrázků?

Komprese jednotlivých obrázků

  1. Se souborem otevřeným v aplikaci Microsoft Office vyberte obrázek nebo obrázky, které chcete komprimovat.
  2. Po kartou Nástroje obrázku klikněte na kartě Formát ve skupině Upravit na Komprimovat obrázky.

By Yarvis Bornaman

Co je to utf8? :: V čem otevřít soubor TIFF?
Užitečné odkazy