Domovská stránka > K > Kam Se V Telefonu Ukladaji Stazene Soubory?

Kam se v telefonu ukladaji Stazene soubory?

Nalezení a otevření souborů

  • Otevřete aplikaci Soubory . Kde najdete své aplikace.
  • Zobrazí se stažené soubory. Další soubory najdete klepnutím na nabídku . Chcete-li je seřadit podle názvu, data, typu nebo velikosti, klepněte na ikonu možností Seřadit podle.
  • Chcete-li otevřít nějaký soubor, stačí na něj klepnout.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak se odzipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. A další otázka, jak otevřít soubor jpg? Pokud narazíte na soubor JPG v počítači, můžete jej otevřít libovolným programem, který podporuje obrázky. Pro stolní počítače a mobilní platformy je k dispozici velké množství bezplatných a komerčních editorů obrázků. Můžete ji také zobrazit ve webovém prohlížeči přetažením v okně prohlížeče.

Podle toho, jak otevřít soubor doc?

Soubory DOCX mohou být otevřeny v aplikaci Word 2007 nebo novější pro systém Windows nebo v aplikaci Word 2008 nebo novější pro systém Mac OS X. také je možné otevřít se staršími verzemi aplikace Word pro Mac a Windows prostřednictvím podpory dokumentů Open XML. Když to vezmeme v úvahu, proč nejde otevřít soubor pdf? Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít“ či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Jak nastavit otevírání PDF v prohlížeči?

Pro nastavení otevírání souborů v Adobe Readeru stačí na jakémkoliv PDF dokumentu kliknout pravým tlačítkem myši (1), z místní nabídky vybrat Otevřít v programu (2) a následně Zvolit jinou aplikaci (3). V následujícím okně zvolte Adobe Reader (1) a nezapomeňte zatrhnout volbu K otevírání souborů . Jak nastavit otevírání PDF v Adobe? Klikneme proto na soubor PDF pravým tlačítkem a otevře se nám menu s nabídkou. Vybereme „Otevřít v programu \ Zvolit jinou aplikaci”. Z nabídnutých možností vybereme „Adobe Acrobat Reader DC“ a vybereme „K otevírání souboru . pdf vždycky používat tuto aplikaci“ a potvrdíme tlačítkem „OK“.

Jak nastavit výchozí PDF?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogu Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit. Jak dát PDF na celou obrazovku? Chcete-li procházet stránky dokumentu, klikněte na obrazovku, na které je zobrazena stránka v režimu Celá obrazovka.

  1. Zvolte možnost Zobrazení > režim Celá obrazovka.
  2. Proveďte libovolné z následujících úkonů:
  3. Chcete-li režim Celá obrazovka zavřít, stiskněte klávesovou zkratku Ctrl+L nebo klávesu Esc.

Jak stahovat PDF?

Slunečnice doporučuje

  1. Adobe Acrobat Reader DC 2015.023.20053. 4.5. zdarma.
  2. PDFCreator 4.4.2. 2.5. zdarma.
  3. Foxit Reader 11.0.1. zdarma.
  4. Adobe Acrobat. zdarma k vyzkoušení
  5. PDF-XChange Editor Free 9.3.361. zdarma.
  6. Scan to PDF 2.50. zdarma k vyzkoušení
  7. PDF Editor 5.5. zdarma k vyzkoušení
  8. Calibre 5.41.0. 3.5.

By Tilly

Jak prehrat HEIC? :: Jak Rozzipovat soubor v mobilu?
Užitečné odkazy