Co mám dělat když mi nefunguje Touch ID?
Přesvědčte se, že máte nejnovější verzi iOS nebo iPadOS. Ujistěte se, že vaše prsty a snímač Touch ID jsou čisté a suché. * Ze snímače Touch ID otřete nečistoty čistým hadříkem, který nepouští vlákna. Prst by měl snímač Touch ID zcela zakrýt a dotýkat se kovového rámečku kolem.
Také, jak zrušit zámek na iphone?
Změna kódu nebo jeho nastavení
Na starších modelech iPhonu přejděte do Nastavení > Touch ID a kód. Na zařízeních bez Touch ID přejděte do Nastavení > Kódový zámek. Najdete tu několik nastavení a voleb: Vypnout kódový zámek: Klepnutím na tuto volbu kód vypnete. Jak odemknout cizi iPhone? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.
Tak co delat kdyz mi nefunguje tlačítko na iphonu?
Co když vám na iPhonu nebo iPadu nefunguje nějaké tlačítko nebo přepínač
- Sundejte všechny ochranné fólie nebo kryty, které by mohly tlačítko nebo přepínač blokovat.
- Měkkým hadříkem odstraňte nečistoty a prach okolo tlačítka nebo přepínače.
Spusťte Akcie, Počasí, nebo jinou z nativních iOS aplikací. Stiskněte a podržte tlačítko pro vypínání, dokud se neobjeví vypínací obrazovka. Poté stiskněte a podržte Home Button po dobu osmi sekund, dokud se opět neobjeví obrazovka aplikace.
Co dělat když nefunguje Home Button?
Pokud Vám nefunguje home button, můžete si v nastavení aktivovat softwarovou verzi tohoto tlačítka, která se bude zobrazovat na displeji. Toto softwarové tlačítko se nazývá Assistive touch a naleznete jej: Nastavení → Zpřístupnění → Assistive Touch. Můžete se také zeptat, proč mi nefunguje otisk prstu? Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu Windows a vyberte na možnost Správce zařízení > Biometrická zařízení. Zkontrolujte, zda se vedle ovladače otisku prstu v nabídce Biometrická zařízení nezobrazuje žlutý vykřičník. Pokud ne, můžete nyní zaznamenat svůj otisk prstu a přihlásit se pomocí otisku prstu do systému.
Jak zmenit heslo iPhone?
Na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Apple Watch
- Klepněte na Nastavení > [vaše jméno] > Heslo a zabezpečení.
- Klepněte na Změnit heslo.
- Zadejte svoje aktuální heslo nebo kód k zařízení, zadejte nové heslo a potvrďte ho.
- Klepněte na Změnit nebo Změnit heslo.
- V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
- Klepněte na Zabezpečení. Pokud možnost Zabezpečení nevidíte, vyhledejte nápovědu na webu podpory výrobce telefonu.
- Chcete-li zvolit typ zámku obrazovky, klepněte na Zámek obrazovky.
- Klepněte na typ zámku obrazovky, který chcete použít.
Jak vypnout zámek aktivace iPhone?
Odstranění zámku aktivace
- Přejděte na web www.iCloud.com/find.
- Přihlaste se svým Apple ID a heslem.
- V horní části klikněte na Všechna zařízení.
- Vyberte zařízení, které chcete odstranit z iCloudu.
- Klikněte na Odstranit z účtu.
Similar articles
- Co delat kdyz mi nefunguje Touch ID?
- Co delat kdyz vám nejde Touch ID?
- Co mám dělat když mám zablokovanou SIM kartu?
- Co mám dělat když mám zavirovaný počítač?
- Co mám dělat když mám černou obrazovku na počítači?
- Co dělat když mi nefunguje dotykový displej?
- Co delat kdyz nefunguje nabijecka?
- Co delat kdyz mi nefunguje Home Button?
- Co dělat když nefunguje hlavní panel?