Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Mi Nefunguje Home Button?

Co delat kdyz mi nefunguje Home Button?

Pokud Vám nefunguje home button, můžete si v nastavení aktivovat softwarovou verzi tohoto tlačítka, která se bude zobrazovat na displeji. Toto softwarové tlačítko se nazývá Assistive touch a naleznete jej: Nastavení → Zpřístupnění → Assistive Touch.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak opravit home button?

Stačí vyměnit tlačítko, připadně flex kabel a home button bude plně funkční. V tomto případě je již tlačítko s funkcí čtení otisku prstu (Touch ID). Po výměně tlačítka za nové přestane fungovat otisk prstu z důvodu párovaní původního tlačítka se základní deskou, mechanicky je však tlačítko po výměně funkční. Může se také zeptat, co delat kdyz nefunguje tlačítko na iphonu? Co když vám na iPhonu nebo iPadu nefunguje nějaké tlačítko nebo přepínač

  1. Sundejte všechny ochranné fólie nebo kryty, které by mohly tlačítko nebo přepínač blokovat.
  2. Měkkým hadříkem odstraňte nečistoty a prach okolo tlačítka nebo přepínače.

Jak odemknout iPhone kdyz nefunguje Home Button?

Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko. Co delat kdyz mi nefunguje Touch ID? Co když Apple Touch ID stále nefunguje?

  1. První je kompletní resetování zařízení do výrobních nastavení. V takovém případě však přijdete o všechna uložená data, je tak třeba předem provést zálohu.
  2. Druhou je návštěva kvalitního servisu. Je možné, že modul senzoru je poškozen a bude nutná jeho oprava či výměna.

Jak nastavit virtualni Home Button?

Zapnutí funkce AssistiveTouch

  1. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Touch a výběrem AssistiveTouch tuto funkci zapněte.
  2. Řekněte „Hey Siri“ a pak „Zapni AssistiveTouch. “
  3. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Zkratka zpřístupnění a zapněte AssistiveTouch.
Jak zprovoznit Touch ID? Přejděte do Nastavení > Touch ID a kódový zámek a podívejte se, jestli máte zapnuté volby Odemknutí iPhonu a iTunes a App Store a jestli máte přidaný alespoň jeden otisk. Zkuste zaregistrovat jiný prst.

Jak odemknout iPhone?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu. Proč mi nefunguje otisk prstu? Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu Windows a vyberte na možnost Správce zařízení > Biometrická zařízení. Zkontrolujte, zda se vedle ovladače otisku prstu v nabídce Biometrická zařízení nezobrazuje žlutý vykřičník. Pokud ne, můžete nyní zaznamenat svůj otisk prstu a přihlásit se pomocí otisku prstu do systému.

Jak nastavit Home Button iPhone?

V části Vlastní akce vyberte položku Klepnutí.

  1. Na další obrazovce klepněte na položku Plocha.
  2. Jednoduše se dotkněte virtuálního tlačítka a bude se chovat stejně jako fyzické tlačítko Home Button.

By Trudey

Jak nastavit Home Button na iPhone? :: Jak najít Bluetooth v počítači?
Užitečné odkazy