Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Mi Nefunguje Touch Id?

Co delat kdyz mi nefunguje Touch ID?

Pokud používáte kryt nebo chránič displeje, ujistěte se, že nezakrývá snímač Touch ID ani kovový rámeček kolem něj. Přejděte do Nastavení > Touch ID a kódový zámek a podívejte se, jestli máte zapnuté volby Odemknutí iPhonu a iTunes a App Store a jestli máte přidaný alespoň jeden otisk. Zkuste zaregistrovat jiný prst.

Přečtěte si více

Jak odemknout iPhone kdyz nefunguje Home Button?

Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko. Jak ovladat iPhone se? Boční tlačítko se nachází na opačné straně než tlačítka ovládání hlasitosti. Stisknutím bočního tlačítka iPhone zapnete nebo uspíte, vyvoláte Siri, zaplatíte pomocí Apple Pay nebo provedete některé další akce.

Jak se dostat do zamčeného iPhone?

Jak se dostat do zamčeného iPhone bez ztráty dat

Nechte si do počítače nainstalovat iOS System Recovery a připojte uzamčený iPhone k počítači pomocí kabelu Lightning. Spusťte program a klikněte na „Další nástroje“> „Obnovení systému iOS“; objeví vaše zařízení.
Jak odblokovat iPhone bez Apple ID? Jak resetovat iPhone bez Apple ID pomocí Nastavení

Krok 1Otevřete aplikaci Nastavení iPhone. Krok 2Vybrat resetovat následuje Vymazat veškerý obsah a nastavení. Krok 3Po zobrazení výzvy zadejte přístupový kód pro iPhone. Krok 4Využít Smazat iPhone a potvrďte obnovení továrního nastavení iPhonu bez hesla nebo iTunes.

Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla?

V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků. A další otázka, co se stane kdyz resetuju iphone? Obnovení továrního nastavení vymaže z iPhonu, iPadu nebo iPodu veškerá data a nastavení a nainstaluje nejnovější verzi iOS, iPadOS nebo softwaru iPodu.

Jak se vypina iPhone XS?

Vypněte telefon:

Stiskněte zároveň horní tlačítko hlasitosti a boční tlačítko. Telefon vypněte posunutím vypněte přejetím doprava.
Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout telefon bez displeje? Pokud nereaguje displej na dotyk, zkuste tvrdý restart

tvrdým restartem, kdy podržíme buď samotné tlačítko “power” nebo kombinaci tlačítka pro snížení hlasitosti (u některých pro zvýšení hlasitosti) a zapnutí/vypnutí po dobu asi 10 sekund. Všechny operace budou ihned ukončeny a dojde k restartování systému.

A další otázka, jak jinak vypnout iphone?

Stiskněte a držte tlačítko Zapnutí/Vypnutí, dokud se na displeji nezobrazí posuvník. Přetažením posuvníku zařízení úplně vypnete. Když je iPhone vypnutý, znovu držte tlačítko „power“, dokud se nezobrazí logo Apple.

By Bartholomeo

Jak vymyslet název článku? :: Jak poznat Nadprumernou inteligenci?
Užitečné odkazy