Domovská stránka > J > Jak Odemknout Iphone 12?

Jak odemknout iPhone 12?

Odemknutí iPhonu s Face ID

  1. Probuďte podporovaný model iPhonu klepnutím na displej nebo zvednutím a pak se na něj podívejte. Odemknutí iPhonu signalizuje animovaná ikona zámku přecházející ze zamčeného do odemčeného stavu.
  2. Přejeďte od dolního okraje displeje směrem nahoru.

Přečtěte si více

Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla?

Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi. Tak jak odemknout iphone 7 bez hesla? Na iPhone 7 / Plus musíme současně stisknout a podržet vypínač a tlačítko pro snížení hlasitosti a neuvolňovat je, dokud neuvidíme obrazovku pro obnovení. V iPhone 6s / Plus a dřívějších verzích musíme současně stisknout a podržet tlačítko start a tlačítko vypnutí, dokud neuvidíme obrazovku pro obnovení.

Jak odemknout iPhone bez Home Button?

Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko. Jak obejit Zamykaci kód na iPhone? Krok 1Stáhněte si a nainstalujte FoneLab iOS Unlocker, spusťte program v počítači. Po připojení iPhonu k počítači pomocí kabelu USB. Na hlavní obrazovce programu klikněte na ikonu Vymazat přístupový kód možnost na horní straně obrazovky obejít uzamčení obrazovky iPhone.

Jak zrušit zamykací kód?

Pokud je kód zámku aktivován, musíte jej zadat při každém zapnutí a probuzení telefonu.

  1. V menu najděte „Zamykací obrazovka a heslo“: Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů.
  2. Zvolte jednu z následujících možností:
  3. Deaktivujte kód zámku telefonu:
  4. Dokončete:
Jak vypnout kód obrazovky? Nastavení nebo změna zámku obrazovky
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení. Pokud možnost Zabezpečení nevidíte, vyhledejte nápovědu na webu podpory výrobce telefonu.
  3. Chcete-li zvolit typ zámku obrazovky, klepněte na Zámek obrazovky.
  4. Klepněte na typ zámku obrazovky, který chcete použít.

Jak odblokovat iPhone bez PC?

Pokud jste zapomněli přístupový kód pro iPhone na uzamčené obrazovce, můžete jednoduše využít výhody funkce Najít můj iPhone na iCloudu. Stačí si vypůjčit další zařízení od přátel a můžete přejít na iCloud.com a odemknout přístupový kód pro iPhone bez počítače. Jak odblokovat? Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.

Může se také zeptat, jak odblokovat apple watch?

Jak resetovat Apple Watch, pokud jste zapomněli kód

Stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud neuvidíte volbu Vypnout. Stiskněte a podržte Digital Crown, dokud neuvidíte možnost Vymazat veškerý obsah a nastavení. Klepněte na tlačítko Resetovat a poté potvrďte opětovným klepnutím na Resetovat.

By Hesther

Jak oživit flash disk? :: Jak obnovit kód na iPhonu?
Užitečné odkazy