Domovská stránka > J > Jak Odemknout Iphone Bez Touch Id?

Jak odemknout iPhone bez Touch ID?

Od iOS 10 již zmizela možnost „Slide to unlock“ a od aktualizace bylo potřeba telefon odemknout stisknutím home buttonu. Aby šlo iPhone odemknout pouhým přiložením prstu k Touch ID, je třeba mít zapnutou funkci „Aktivovat přiložením prstu“, kterou najdete v Nastavení → Zpřístupnění → Tlačítko plochy.

Přečtěte si více

Jak vypnout záznamník na iPhone?

Stačí pouze zrušit přesměrování tak, že vytočíte ze svého telefonu kód ##002# a odešlete (stisknout volaní). Hlasovou schránku si takto mohou deaktivovat pouze zákazníci se smlouvou. Jak odemknout iPhone 7 bez hesla? Na iPhone 7 / Plus musíme současně stisknout a podržet vypínač a tlačítko pro snížení hlasitosti a neuvolňovat je, dokud neuvidíme obrazovku pro obnovení. V iPhone 6s / Plus a dřívějších verzích musíme současně stisknout a podržet tlačítko start a tlačítko vypnutí, dokud neuvidíme obrazovku pro obnovení.

Podle toho, kde si nechat odblokovat iphone?

Obraťte se na svého operátora

  1. iPhone může odblokovat jenom váš operátor. Kontaktujte svého operátora a požádejte ho o odblokování. Může být nutné, aby váš účet splňoval kritéria pro odblokování. Vyřízení žádosti může trvat několik dní.
  2. Až operátor potvrdí, že je váš iPhone odblokovaný, postupujte podle návodu níže.
Jak odblokovat iPhone S? Postup odblokování iPhone přes iCloud

V horní části dialogového okna zvolte možnost Všechna zařízení. Vyberte zařízení iPhone, které chcete smazat. Zvolte možnost Smazat iPhone a smažte data a kód iPhonu. Nyní je možné iPhone nastavit jako nový, nebo ho obnovit.

Tak co se stane kdyz dám iphone do tovarniho nastaveni?

Obnovení továrního nastavení vymaže z iPhonu, iPadu nebo iPodu veškerá data a nastavení a nainstaluje nejnovější verzi iOS, iPadOS nebo softwaru iPodu. Můžete se také zeptat, jak odhlasit iphone z icloud? Pokud používáte iOS 10.3 nebo novější, klepněte na Nastavení > [vaše jméno]. Sjeďte dolů a klepněte na Odhlásit se. Zadejte heslo ke svému Apple ID a klepněte na Vypnout. Pokud používáte iOS 10.2 nebo starší, klepněte na Nastavení > iCloud > Odhlásit se.

Jak dát telefon do továrního nastavení bez hesla?

Obnovení továrního nastavení telefonu použitím tlačítek

  1. 1 Nejprve se ujistěte, že je zařízení vypnuté.
  2. 3 Ve chvíli, kdy se objeví menu obnovení, použijte tlačítka pro přidání a ubrání zvuku k výběru možnosti Smazat všechna uživatelská data nebo Obnovení do továrního nastavení a stiskněte tlačítko pro vypnutí.
Tak jak restartovat iphone bez dotyků? Stiskněte a ihned pusťte tlačítko zvýšení hlasitosti, pak stiskněte a ihned pusťte tlačítko snížení hlasitosti a potom stiskněte a podržte postranní tlačítko. Když se na displeji objeví logo Apple, tlačítko pusťte.

Můžete se také zeptat, jak vymazat všechno z iphonu?

Odhlášení na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Přejděte dolů až na konce.
  3. Klepněte na Odhlásit se.
  4. Zadejte heslo ke svému Apple ID a klepněte na Vypnout.
  5. Zapněte data, jejichž kopii si ve svém zařízení chcete nechat.
  6. Klepněte na Odhlásit se.

By Ehr

Jak dostat iPhone do továrního nastavení? :: Jak odstranit Apple ID když neznám heslo?
Užitečné odkazy