Domovská stránka > J > Jak Odemknout Spodní Lištu?

Jak odemknout spodní lištu?

Když chytneš hranu lišty objeví se šipky? Pokud ne, je lišta jenom zamknutá. Odemkni ji. Klikni pravým tlačítkem myši na volném místě hlavního panelu a zvol volbu Uzamknout hlavní panel.

Přečtěte si více

Jak udělat reset telefonu?

Stiskněte tlačítko pro zvýšení hlasitosti a tlačítko pro vypnutí současně na 30 sekund nebo dokud se neobjeví kořenová nabídka. Pak vyberte v kořenové nabídce činnost, kterou chcete provést, v tomto případě „Vymazat data/reset na tovární nastavení“. Jak vrátit zpět Windows? Klikněte na tlačítko Start a zadejte „obnovení“. Vyberte možnost Možnosti obnovení (nastavení systému). V části Obnovení vyberte možnost Přejít zpátky k Windows [X], kde[X] je číslo předchozí verze Windows. Vyberte důvod návratu a poté klikněte na možnost Další.

Jak vrátit změny v počítači?

Pomocí kombinace kláves [Windows] + [R] vyvolejte okno »Spustit«, napište příkaz »rstrui« a stiskněte klávesu [Enter]«. Otevře se okno nástroje »Obnovení systému«. Klikněte na tlačítko »Další«. Nyní se zobrazí několik posledních uložených bodů obnovení. Jak nastavit spodní lištu? Klikněte pravým tlačítkem myši na hlavní panel a zvolte záložku Nastavení hlavního panelu. Zde zapněte možnost: Automaticky skrývat hlavní panel v režimu plochy (pokud máte pc nebo notebook)

Jak zmenšit spodní lištu?

Lišta se zvětšuje nebo zmenšuje jako jakékoliv jiné okno tažením za okraj. Podle toho, jak skrýt spodní lištu? Klepněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Nastavení hlavního panelu v dolní části seznamu. 2. Zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy . Hlavní panel se automaticky skryje.

Jak obnovit horní lištu?

Lištu panelu nástrojů lze obnovit pomocí povelu Standardní lišta, který vyvoláte tak, že na horní nástrojové liště, na které jsou uvedeny nabídky Soubor, Nastavení, Adresář, Účetnictví atd., zvolíte pravé tlačítko myši. Objeví se místní nabídka, ve které zvolte povel Standardní lišta. Dojde k obnovení lišty. Jak obnovit lištu záložek? Pokud jste pro rychlý přístup ke svým oblíbeným záložkám používali lištu záložek a lišta vám nyní zmizela, možná jste vypnuli její zobrazování. Jak jeji zobrazování opět zapnout: Klikněte pravým tlačítkem myši na lištu navigace kamkoli mimo textové pole a z kontextové nabídky zvolte Lišta záložek.

Jak přetáhnout lištu?

nejjistější způsob nastavení a přesunu je tento: Klikněte pravým tlačítkem na ikonu Start a zvolte Vlastnosti. Klikněte na záložku Hlavní panel a v rámci něj najděte rozbalovací menu Umístění hlavního panelu na obrazovce. V něm si jednoduše vyberte umístění panelu (Nahoře, dole, vlevo, vpravo).

By Alenson Lehens

Co dělat když mi nenabíjí nabíječka? :: Jak opravit hlavní panel?
Užitečné odkazy