Domovská stránka > J > Jak Obnovit Kód Na Iphonu?

Jak obnovit kód na iPhonu?

Připojte iPhone pomocí kabelu k Macu / PC, s nímž je synchronizovaný Počkejte, než se iPhone s iTunes propojí Jakmile synchronizace a zálohování skončí, klikněte na „Obnovit iPhone…„ Až se při úvodním nastavení na iPhonu dostanete k obnově, zvolte „Obnovit ze zálohy iTunes“

Přečtěte si více

A další otázka, jak odblokovat zablokovany iphone?

Podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetažením posuvníku iPhone vypněte. Připojte iPhone k počítači a držte při tom stisknuté tlačítko zeslabení hlasitosti. Tlačítko zeslabení hlasitosti držte stisknuté, dokud se neobjeví obrazovka zotavovacího režimu. Jak odemknout iPhone s rouškou? Na iPhonu musí být nainstalován iOS 15.4 nebo novější. Otevřete Nastavení a potom klepněte na Face ID a kód. Sjeďte dolů a zapněte Face ID s rouškou. Po zobrazení výzvy klepněte na Použít Face ID s rouškou.

Jak zmenit heslo iPhone?

Na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Apple Watch

  1. Klepněte na Nastavení > [vaše jméno] > Heslo a zabezpečení.
  2. Klepněte na Změnit heslo.
  3. Zadejte svoje aktuální heslo nebo kód k zařízení, zadejte nové heslo a potvrďte ho.
  4. Klepněte na Změnit nebo Změnit heslo.
Kde najdu kód k iPhonu? Na iPhonu X a novějším nebo iPadu s Face ID přejděte do Nastavení > Face ID a kód. Na starších modelech iPhonu přejděte do Nastavení > Touch ID a kód. Na zařízeních bez Touch ID přejděte do Nastavení > Kódový zámek.

Jak zrušit zámek obrazovky iPhone?

Jak aktivovat nebo deaktivovat kód zámku telefonu

  1. V menu najděte „Touch ID a kódový zámek“: Stiskněte Nastavení. Stiskněte Touch ID a kódový zámek.
  2. Zvolte jednu z následujících možností: Aktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2a. Deaktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2b.
  3. Dokončete:
Jak odblokovat iPhone 7 Plus? iPhone 7 a 7 Plus: podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetažením posuvníku zařízení vypněte. Připojte zařízení k počítači a držte při tom stisknuté tlačítko snížení hlasitosti. Držte ho pořád stisknuté, dokud neuvidíte obrazovku zotavovacího režimu.

Jak odemknout iPhone hodinkami?

Nastavení odemykání pomocí Apple Watch

  1. Otevřete na iPhonu aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Face ID a kód a zadejte kód.
  3. Přejeďte na volbu Odemknout pomocí Apple Watch a přepínačem vedle názvu hodinek tuhle funkci zapněte. Pokud na hodinkách není zapnutá detekce zápěstí, zobrazí se výzva, abyste ji zapnuli.
Co delat kdyz nejde Face ID? Vyzkoušejte ale i obnovu nastavení, pokud nefungoval restart.
  1. Zvolte Nastavení
  2. Klikněte na Face ID a kód.
  3. Zvolte „Povolit Face ID“, pokud tuto volbu nemáte aktivní jako způsob odemykání telefonu.
  4. Pokud funkce povolena je, zkuste ji vypnout a znovu zapnout.

Jak se dostat přes Face ID?

Klepněte na Nastavení Face ID, podržte zařízení tak, abyste obličej měli přímo před ním, a klepněte na Začít. Podívejte se přímo na iPhone, aby byl celý obličej ohraničený rámečkem. Pomalým pohybem hlavy vyplňte zobrazený kruh. Po prvním nasnímání obličeje pomocí Face ID klepněte na Pokračovat.

By Agostino

Jak odemknout iPhone 12? :: Proč mi nejde na notebooku myš?
Užitečné odkazy