Domovská stránka > J > Jak Nahrát Hlasovou Zprávu?

Jak nahrát hlasovou zprávu?

Otevřete individuální nebo skupinový chat. Klepněte na ikonu mikrofonu , přidržte ji a začněte mluvit. Přetáhnete-li ikonu mikrofonu prstem nahoru, nahrávání tak uzamknete a můžete v nahrávání zprávy pokračovat, aniž byste museli prst na obrazovce stále držet.

Přečtěte si více

Kde najdu nahravky hovorů?

Dobrý den, najdete je ve Správci souborů ve složce MIUI\sound_recorder\call_rec. Jak dlouho operátor uchovává hovory? 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích. Operátoři jsou povinni údaje o svých klientech uchovávat po dobu 6 měsíců a na požádání je vydat orgánům činným v trestním řízení, Bezpečnostní informační službě, Vojenskému zpravodajství nebo České národní bance, a to za předpokladu splnění dalších podmínek jako je např.

Jak zjistit příchozí hovory?

Příchozí hovory se dají zjistit na základě tzv. identifikace zlomyslného volání (i když se o zlomyslné hovory nejedná) – výpis je možný zajistit pouze pro 1-5 telefonních čísel, která na vaše číslo volají, za poplatek 252 Kč vč. DPH. Kolik stojí volani přes WhatsApp? Hovory v aplikaci WhatsApp vám umožňují zdarma telefonovat s vašimi kontakty, i když se nacházejí v jiné zemi. Namísto minut paušálu využívá aplikace při hovorech internetové připojení vašeho telefonu.

Pokud jde o to, jak nahrat video hovor?

Google Meet a Duo

  1. Pro nahrávání hovorů z Google Meet klikněte na trojici teček v rohu aplikace a zvolte „Record meeting“…
  2. Před spuštěním nahrávání musíte potvrdit, že jste si vědomi toho, že bez souhlasu účastníků byste neměli záznam provádět.
  3. Na stejném místě záznam ukončíte.
Jak volat přes WhatsApp na PC? Nevýhodou využívání počítačové verze na WhatsAppu je fakt, že přes aplikaci nelze volat. To platí pro klasické volání i videohovory. Podpora volání pravděpodobně přibude časem. Pokud byste chtěli na počítači volat, můžete sáhnout po bezplatné aplikaci Skype či Facebook Messenger.

Jak nahrát telefonní hovor na iphone?

Hovor na vašem iPhonu přijměte a co nejrychleji se přesunete do aplikace TapeACall, kde stisknete velké tlačítko pro nahrávání hovoru. Poté opět v prostředí hovoru vytvoříte konferenci a nahrávání započne. Když to vezmeme v úvahu, jak na iphone nahravat hovory? A jak nahrát příchozí hovor?

  1. Přijměte příchozí hovor a rychle přejděte na úvodní obrazovku Home Buttonem nebo gestem.
  2. Otevřete aplikaci pro nahrávání hovoru a rychle klepněte na tlačítko “Zavolat” s tel. číslem.
  3. Teď budete přesunuti na probíhající hovor, kde už jen stačí klepnout na tlačítko “Konference”
  4. To je vše.

Kde je v Iphone diktafon?

Pokud půjdete do Nastavení -> Ovládací centrum, tak si zde můžete aplikaci Diktafon přidat i do něho. Výhoda je jasná – ať jste pak kdekoli v systému, k diktafonu budete mít okamžitý přístup.

By Behnken

Jak si stáhnout hudbu do iPhone? :: Jak nahrat rozhovor?
Užitečné odkazy