Domovská stránka > J > Jak Smazat Zpravu Na Twitchi?

Jak smazat zpravu na Twitchi?

Zprávy můžete odebrat kliknutím na uživatele a poté na symbol dočasného/trvalého zablokování nebo zadáním příkazu /timeout [sekundy] do pole chatu (pokud chcete zprávu vymazat) nebo /ban uživatelské_jméno, pokud chcete uživateli zablokovat přístup na kanál.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak hostovat na twitchi?

Režim hostitele vysílajícímu umožňuje zobrazovat či „hostovat“ živé vysílání hostovaného kanálu na jeho vlastním kanálu (kanálu hostujícího). Hostování funguje tak, že se přehrávač videa na kanálu hostujícího zamění za přehrávač videa kanálu hostovaného. Chat hostujícího uživatele ovšem zůstává na místě a aktivní. Co jsou věrnostní body twitch? Věrnostní body jsou nastavitelný bodový program dostupný pro Partnery a Spolupracovníky, díky kterému můžou vysílající odměňovat členy své komunity pomocí perků, včetně ochutnávek výhod obvykle vyhrazených pro předplatitele.

Jak spustit twitch na televizi?

Živá vysílání na Twitchi můžete sledovat přímo ve svém oblíbeném prohlížeči, nebo do mobilního prohlížeče jednoduše zadejte adresu http://twitch.tv. Pokud využijete naši aplikaci Twitch, která je vám k dispozici v obchodě Google Play, můžete se těšit na prostředí přizpůsobené na míru mobilním zařízením. Když to vezmeme v úvahu, co dělá moderátor chatu? Naši moderátoři chatu se zabývají textovými online chaty na jedné nebo více online platformách sociálních komunit. Jejich cílem je zpestřit tyto komunity, stimulovat konverzace a kultivovat dlouhotrvající vztahy.

Pokud jde o to, jak zablokovat streamera na twitchi?

V šepotu tuto funkci použijete tak, že kliknete na ikonku ozubeného kola v horní části okna pro šeptání a poté na možnost „Blokovat <uživatelskéjméno>“. Může se také zeptat, jak nastavit chat? Nahoře klikněte na kartu Chat a Meet. V sekci Nastavení oznámení chatu klikněte na Spravovat nastavení chatu. Pokud chcete zapnout oznámení o zprávách z Google Chatu, zaškrtněte v části Oznámení na ploše políčko Povolit oznámení z chatu.

Jak vysílat hru na twitch?

Stáhněte si aplikaci Twitch pro iOS či Android a přihlaste se na svůj účet. Klepněte na ikonu profilu v levém horním rohu, pak klepněte na tlačítko Vysílat! (Go Live!) a začněte své první vysílání. Další možností pro mobily je Dolby On pro iOS nebo Android. Podle toho, jak vypnout stream? Přejděte do Studia YouTube a vyberte možnost Vysílat živě. Na kartě Správa vytvořte naplánovaný živý přenos nebo vyberte naplánovaný stream. Klikněte v pravém horním rohu na Upravit. Klikněte na Přizpůsobit.

Jak vysílat živě na Twitchi?

Nejprve si vytvořte účet na Twitch.tv - zde se můžete zaregistrovat třeba i s využitím vašeho již existujícího Facebook účtu. Poté si stáhněte a nainstalujte program, který bude promítat obraz a zvuk vašeho PC na Twitch.tv - např. Open Broadcaster Software, aka OBS.

By Velleman Kissingerjr

Kolik je 100 bitů Twitch? :: Jak se dělá dotazníkové šetření?
Užitečné odkazy