Domovská stránka > J > Jak Oznacit Zprávu Jako Neprectenou Whatsapp?

Jak oznacit zprávu jako Neprectenou WhatsApp?

Rozklikli jste si konverzaci, ale nechcete, aby se zprávy zobrazily ostatním uživatelům jako přečtené? Stačí, když vyberete požadovanou konverzaci a po kliknutí na tři tečky zvolíte „označit jako nepřečtené“.

Přečtěte si více

Jak zjistit kdo mě sleduje na WhatsApp?

Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit. Jak blokovat telefonní číslo SMS? Informaci o této možnosti naleznete v návodu vašeho mobilního telefonu. U telefonů, které tuto funkci podporují (např. Samsung), stačí zpravidla podržet prst na zprávě od odesílatele, kterého chceme zablokovat a v nabízeném menu se ukáže položka „Přidat do odmítnutých“ či „Přidat do čísel spamu“.

Jak blokovat hovory a SMS?

Jestli váš telefon umí blokovat hovory nebo SMS z vybraných čísel, najdete v návodu. Pro telefony s operačním systémem bývají v nabídce aplikace, které umí filtrovat hovory nebo SMS. Obvykle je najdete pod názvem "call blocker", "blacklist" apod. Jak nahlasit číslo? Nejdříve vyplňte telefonní číslo, které vám takto volalo a pak jméno subjektu (pokud je vám známo) Dále uvedete telefonní číslo, na které vám bylo voláno a e-mailovou adresu. Na tuto adresu vám bude doručena zpráva obsahující instrukce vysvětlující, jak blokaci dokončit.

Může se také zeptat, jak zjistit jestli byla sms přečtena?

Zapněte Potvrzení o doručení, abyste zjistili, zda byla vaše textová zpráva doručena příjemci. (Tato možnost vám neřekne, zda byla zpráva přečtena.) Na novějších telefonech otevřete aplikaci Zprávy a přejděte na Nastavení > Pokročilý > Získejte zprávy o doručení SMS. Kde najdu Blokovane kontakty? Telefonní čísla, kontakty a emaily, které jste v aplikacích Telefon, FaceTime, Zprávy nebo Mail zablokovali, si můžete prohlédnout takto:

  1. Telefon. Přejděte do Nastavení > Telefon a klepnutím na Blokované kontakty zobrazte seznam.
  2. FaceTime. Přejděte do Nastavení > FaceTime.
  3. Zprávy. Přejděte na Nastavení > Zprávy.
  4. Mail.

A další otázka, jak zjistit jestli je iphone blokovány?

Podle Davida Price to zjistíme jednoduše: „Pokud budeme volat na iPhone, který naše číslo zablokoval, tak nejprve uslyšíme jednou vyzváněcí tón a až poté zprávu, že volané číslo není k dispozici. “ Blokovaný volající je přesměrován do hlasové schránky, kde může zanechat vzkaz. Můžete se také zeptat, jak blokovat příchozí hovory? nevyžádanýzablokovat

Nastavení aplikací, které rozpoznávají a filtrují nevyžádané telefonáty

  1. Přejděte do App Storu a stáhněte si aplikaci, která umí blokovat nevyžádané telefonáty.
  2. Přejděte do Nastavení > Telefon.
  3. Klepněte na Blokování hovorů a identifikace.

Co znamená tento hovor není dovolen?

Hovor blokován / Hovor není dovolen. V tomto případě se může jednat o nastavení Pevné volby, která umožňuje volání pouze na povolená čísla. Nastavení této funkce je u většiny telefonů dostupné v menu Nastavení - Nastavení hovorů, případně v nastavení Kontaktů.

By Litch Dvorsky

Co nesmí do odbaveného zavazadla? :: Jak funguje blokování kontaktů?
Užitečné odkazy