Domovská stránka > J > Jak Namluvit Zprávu Na Whatsapp?

Jak namluvit zprávu na Whatsapp?

Odesílání hlasových zpráv

  1. Otevřete individuální nebo skupinový chat.
  2. Klepněte na ikonu mikrofonu , přidržte ji a začněte mluvit.
  3. Až budete mít hotovo, zvedněte z ikony mikrofonu prst. Hlasová zpráva bude automaticky odeslána.

Přečtěte si více

Jak nastavit hlasové ovládání?

Jak zapnout Hlasové ovládání

  1. Přejděte do Nastavení a vyberte Zpřístupnění.
  2. Vyberte Hlasové ovládání a potom Nastavit hlasové ovládání. Na pozadí se zahájí stahování.
Lidé se také ptají, jak nastavit hlasového asistenta? Seznam hlasový asistent
  1. V aplikaci Seznam.cz klikněte na ikonu menu a otevřete Nastavení.
  2. V Nastavení klikněte na položku "Seznam hlasový asistent"
  3. Při prvním zapnutí je potřeba povolit aplikaci Seznam.cz nahrávání zvuku - v zobrazeném dialogu klikněte na "Povolit".

Jak vypnout Google Voice?

Pokud budete telefon aktivně využívat, tak stále budou fungovat hlasové povely a tudíž i poslech okolí. Deaktivaci této funkce naleznete v nastavení aplikace Google, kde vyberete nahoře Google Assisatnt Settings – Phone a deaktivujete Voice. Kousek nad tímto nastavením se nachází i vypnutí Asistenta Google. Jak psát mluvením? Jak začít psát hlasem

Pokud chcete používat psaní hlasem, musíte být připojení k internetu, mít funkční mikrofon a mít kurzor v textovém poli. Jakmile zapnete psaní hlasem, začne automaticky poslouchat. Počkejte na "Naslouchání..." než začnete mluvit. Stiskněte klávesu mikrofonu vedle mezerníku na dotykové klávesnici.

Také, jak převést mp3 do textu?

Krok 1: Přejděte do obchodu Chrome a stáhněte si řečové poznámky, nebo přejděte na soubor speechnotes.co a získejte soubor. Krok 2: Klepnutím na mikrofon nahrajte zvukový soubor. Jako první musíte povolení potvrdit. Krok 3: Promluvte si s mikrofonem a plugin Chrome je schopen převádět MP3 do textu a vše zapisovat. Jak diktovat do Google dokumentů? V prohlížeči Chrome otevřete libovolný dokument Google a v menu klikněte na Nástroje, kde zvolíte hlasové zadávání. Pro zahájení diktování stačí jen kliknout na ikonku mikrofonu, povolit prohlížeči přístup k mikrofonu na vašem Macu a začít diktovat.

Podle toho, jak diktovat smajliky?

Pokud ikonu nemáte, je nutno přejít do Nastavení – Obecné – Klávesnice – Diktování. Pokud máte přidáno v klávesnici více jazyků, můžete mezi nimi podržením prstu na ikoně mikrofonu přepínat. Klidně můžete psát i interpunkci, stačí jen říct slovo “čárka”, “otazník”, “tečka” a další. Jak vypnout diktování na iphone? Diktování na iPhonu a iPadu

Diktování je automaticky nastaveno na jazyk klávesnice. Funkci aktivujete v Nastavení -> Obecné -> Klávesnice -> Zapnout diktování.

Jak diktovat Siri?

Používání Diktování na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Když chcete zadat nějaký text, klepněte na tlačítko mikrofonu a začněte mluvit.
  2. Pokud si funkce diktování nebude jistá, jaké slovo jste vyslovili, uvidíte pod daným slovem modrou čáru, abyste mohli zkontrolovat, jestli je přepsané správně.

By Monetta

Jak si aktivovat Windows 10? :: Jak nastavit řeč?
Užitečné odkazy