Domovská stránka > J > Jak Nahrat Rozhovor?

Jak nahrat rozhovor?

Mikrofon co nejblíže ústům mluvčího

Není to náhoda. Zajistěte, aby měl mluvčí po celou dobu rozhovoru mikrofon blízko úst (nejde o milimetry, ale o decimetry). Důležité je také to, aby měly obě osoby mikrofon v podobné vzdálenosti.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak nahrávat na mobil?

Telefon dokáže zaznamenávat zvuk pomocí aplikace Záznamník, která je předinstalovaná v telefonu. Na základní nahrávání by mohla postačit. Pokud byste měl nějaké specifické požadavky, pak se jedině podívat na Google Play a vybrat nějakou sofistikovanější aplikaci (bohužel osobní zkušenost nemám). Jak přehrát hovor? Klikněte na Předdefinované přehledy (Dimenze). Klikněte na Rozšíření. Klikněte na Podrobnosti o volání. V přehledu nyní uvidíte sloupec Záznam, z něhož můžete hovor přehrát.

Tak jak nahrát whatsapp hovor?

Krok 1Stáhněte si aplikaci pro nahrávání hovorů WhatsApp Play Store Google. Krok 2Spusťte program AZ Screen Recorder a získejte jeho widget na obrazovce. Krok 3Povolte zvukový záznam a spravujte další předvolby v části Nastavení rekordéru obrazovky. Krok 4Proveďte videohovor WhatsApp jako obvykle. Jak nahrát telefonní hovor iPhone zdarma? Jak nahrávat hovory na iPhonu?Zdarma přes aplikaci

  1. Které aplikace umožňují nahrávání hovorů na iPhonu.
  2. Call Recorder – IntCall by TeleStar LTD.
  3. TapeACall: Call Recorder by Epic Enterprises.
  4. Call Recorder for iPhone Calls by Kun Wang.
  5. Společné funkce nahrávacích aplikací

Jak nahrát hovor přes Messenger?

Facebook Messenger Call Recorder pro Android

Mobilní zařízení Android nemají podpůrnou nahrávací aplikaci. Proto si musíte stáhnout podpůrnou aplikaci pro nahrávání hovorů, abyste mohli zachytit důležité zvukové a videohovory.
Jak získat záznam hovoru? Uživatel si pomocí SMS zprávy nebo přes webový portál nastaví tzv. monitorovací telefonní číslo. Z tohoto čísla poté zavolá na telefonní číslo SIM karty v upraveném bezpečnostním (monitorovaném) telefonu. Pokud právě probíhá telefonní hovor, zcela nenápadně se do tohoto hovoru skrytě připojí.

Jak nahrát prednasku na Zoom?

Klepněte na obrazovku schůzky, v dolní části se zobrazí panel nabídek. Klikněte na možnost „Účastníci“. Později vyberte „Nahrát“ níže a začněte nahrávat schůzku Zoom v systému Android. Chcete-li ukončit nahrávání Zoom, klepněte na obrazovku Android. Jak nahrávat zvuk na mobilu? Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.

Jak nahrát zvuk na telefon?

2.Jak nahrávat zvuk pomocí hlasového záznamu Samsung

  1. Krok 1Spusťte aplikaci Samsung Voice Recorder v telefonu Samsung Galaxy.
  2. Krok 2Mluvte do mikrofonu a nahrávejte zvuk telefonu Samsung Galaxy.
  3. Krok 3Během nahrávání hlasu pomocí hlasového záznamu Samsung můžete klepnout na ikonu ZÁLOŽKA DO KNIHY vložení záložky.

By Newfeld

Jak nahrát hlasovou zprávu? :: Jak stahovat filmy z internetu?
Užitečné odkazy