Domovská stránka > J > Jak Si Zrušit Hlasovou Schránku T Mobile?

Jak si zrušit hlasovou schránku T Mobile?

Správa většiny služeb je u tohoto operátora možná v Můj T-Mobile a hlasová schránka není výjimkou. Případně můžete využít hlasový automat na čísle 4603. Na témže čísle můžete o zrušení požádat i operátora.

Přečtěte si více

Jak funguje záznamník?

Telefonní záznamník, běžně označovaný pouze jako záznamník, je přístroj, který se používá pro rozšíření funkcí telefonu, který volajícímu umožňuje zanechání hlasového vzkazu pro volaného, pokud volaný v danou chvíli není schopen přijmout hovor. Jak nastavit přesměrování hovorů? Ve smartphonu spusťte aplikaci pro telefonování a dostaňte se do nabídky přes ikonu tří teček vpravo nahoře. Z nabídky vyberte »Nastavení« a dále »Přesměrování hovorů«, kam se v případě některých smartphonů dostanete přes »Další nastavení«.

Jak zrusit hlasovou schránku Vodafone?

Manuální zrušení hlasové schránky můžete provést v mobilní aplikaci Můj Vodafone nebo přes internetovou samoobsluhu v sekci Služby – Volání. Další možností je přes infolinku 800 770 077 nebo zdarma vytočit kód ##002#, který vám automaticky zruší hlasovou schránku a na displeji se vám zobrazí potvrzení. Kdy se ozve hlasová schránka? Základní dovednosti schránky jsou jasné: pokud telefon nezvedáte, máte obsazeno nebo jste mimo signál, volající je přesměrován do schránky. Ke spojení se schránkou může také dojít, pokud si nastavíte přesměrování hovoru (to se hodí, pokud jste třeba v zahraničí).

A další otázka, jak přesměrovat hovor na dalku?

Re: Přesměrování mobilního čísla na dálku

Bohužel to možné není. Ale pokud jste na cestách, můžete si číslo před vycestováním přesměrovat na číslo 91011XXXX a dále pak, kam je libo.
Kdo platí přesměrování hovorů? Kdo co platí

Hovor od tohoto čísla ke konečnému cílovému uživateli platí ten, kdo si nechal hovor přesměrovat. Každý z uživatelů platí za volání dle svého tarifu. V případě přesměrování v ČR – tj. pokud své telefonní číslo přesměrujete jinam, podělíte se o náklady za přesměrovaný hovor s tím, kdo vám bude volat.

Jak přesměrovat telefon T Mobile?

Vlastní přesměrování hovorů můžete jednoduše nastavit těmito způsoby:

  1. v naší samoobsluze T-Mobile, kde níže na stránce naleznete: „Přesměrování hovorů/Přesměrování hovorů – Zrušení služby"
  2. přímo z menu svého telefonu.
  3. zdarma za pomocí GSM kódů, které zadáte na klávesnici svého telefonu a odešlete je jako běžný hovor.
Jak zjistit napíchnutý telefon? Statické zvuky, praskání a hučení mohou způsobovat dva propojené vodiče. Vysoký zvuk nebo hučení je důležitým znakem odposlouchávání. Můžete si tyto zvuky zkontrolovat pomocí zvukového senzoru na nízké frekvence. Pokud se senzor zapne několikrát během minuty, pravděpodobně máte telefon napíchnutý.

Jak poznam Napichnuty mobil?

Zde je několik možností, jak odposlech telefonu rozpoznat:

  1. Unikají informace, které neměl nikdo slyšet.
  2. Podivné zvuky.
  3. Telefon se rychle vybíjí
  4. Baterie je horká
  5. Vypnutí telefonu trvá příliš dlouho. Případně jej nelze vypnout vůbec.
  6. Telefon se spouští sám od sebe.
  7. Instalace neznámé aplikace.
  8. Neobvyklé SMS zprávy.

By Friedly Dinnendahl

Kolik lidí má Android? :: Co znamená *# 21?
Užitečné odkazy