Domovská stránka > J > Jak Najít Hlasovou Schránku?

Jak najít hlasovou schránku?

Odkud můžete do hlasové schránky volat

  1. Z vašeho mobilního telefonu stačí vytočit *99.
  2. Z jiného O2 telefonu volejte *98 a po spojení zadejte číslo schránky (což je vaše telefonní číslo ve formátu 721444555) a pak vaše heslo.
  3. Z jiného telefonu můžete vytočit 966 a číslo vaší hlasové schránky, například 966721444555.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak otevřít hlasovou schránku?

Do hlasové schránky se dostanete vytočením *99 z vlastního telefonního čísla, případně *98 z jiného telefonu a následným zadáním vašeho telefonního čísla. Při prvotním nastavení hlasové schránky je důležité volat z vašeho telefonního čísla. Průvodce vás provede prvotním nastavením a následným spuštěním. Můžete se také zeptat, kdy spadne hovor do hlasové schránky? Zákazníci s předplacenou kartou

Pokud jste momentálně mimo pokrytí signálem nebo nepřijmete hovor do 30 vteřin, tak jsou příchozí hovory přesměrovány do hlasové schránky.

Jak zrušit přesměrování hovorů?

Pokud chcete přesměrování hovorů ukončit, udělejte tohle: Klepněte na svoji fotku a potom klepněte na Přesměrování hovorů. Na obrazovce nastavení přesměrování hovorů vyberte tlačítko Zakázat přesměrování hovorů. Jak aktivovat záznamník? Jak to funguje

  1. Na nové sim kartě není služba automaticky aktivní.
  2. Službu si aktivujete zdarma v samoobsluze Můj T‑Mobile.
  3. Neplatíte žádné měsíční poplatky.
  4. Uložené zprávy si vyzvednete ze svého telefonního čísla vytočením 3311 (ze zahraničí +420 603 12 3311).

Co znamená kdyz má nekdo hlasovou schranku?

Pokud sis schránku nezrušila, tak se ti ozve pokaždé, když nebudeš na příjmu, případně nebudeš hovor zvedat delší dobu... to znamená, ať už máš mobil vybitý, kartu někde v šuplíku, jsi mimo signál apod... Kdy se ozve hlasová schránka? Základní dovednosti schránky jsou jasné: pokud telefon nezvedáte, máte obsazeno nebo jste mimo signál, volající je přesměrován do schránky. Ke spojení se schránkou může také dojít, pokud si nastavíte přesměrování hovoru (to se hodí, pokud jste třeba v zahraničí).

Kdy je hlasová schránka?

Hlasová schránka slouží jako osobní záznamník, na kterém vám volající mohou zanechat vzkaz, když nemůžete přijmout hovor. Službu si můžete aktivovat k mobilnímu číslu i pevné lince (není automaticky aktivní). Jak zjistit přesměrování hovorů? přesměrovává kód 62 a hovory, které odmítnete, nebo je obsazeno, přesměruje kód 67. Pro snadnou správu přesměrování jsou k dispozici i kódy pro hromadné rušení. Řetězec znaků ##002# zruší všechna přesměrování, ##004# pak pouze všechna podmíněná přesměrování hovorů.

Jak přesměrovat číslo?

Z nabídky vyberte »Nastavení« a dále »Přesměrování hovorů«, kam se v případě některých smartphonů dostanete přes »Další nastavení«. Pak máte možnost nastavit, zda chcete přesměrovat všechny hovory vždy, nebo pouze v případě, kdy vy budete mít obsazeno nebo když budete nedostupní.

By Cassiani

Jak často se vybírají poštovní schránky? :: Jak obnovit fotky z Google?
Užitečné odkazy