Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Otevřít Rar?

Proč mi nejde otevřít RAR?

Archiv rar může být poškozený (nedotažený), stejný problém může být s instalací WinRARu. Soubor ve formátu . rar se ti sám neotevře, i když máš nainstalovaný WinRaR. Ten soubor musíš otevřít pomocí právě toho programu WinRar, otevři si ho, označ to, co chceš rozbalit atd.

Přečtěte si více

Jak přehrát film v RAR?

RAR není samostatný film. Je to zkomprimovaný soubor, tzv. "zabalený". Musíte k jeho rozbalení použít WinRAR, teprve pak z něj vyleze film, který si můžete přehrát. Jak rozbalit RAR v Total Commander? V Total Commanderu stačí vybrat: Konfigurace/Nastavení/Archivátory a u Rar najít kde se nachází soubor Rar.exe a pak potvrdit. Program WinRAR neni nutno klasicky instalovat. Stahni si z webu jejich setup a i kdyz je to neco.exe, je to archiv a Total Commander by to mel umet rozbalit.

Může se také zeptat, jak otevřít rar na iphone?

Pokud Mac nemáte a k práci využíváte iPhone či iPad a nativní aplikaci Soubory, tak zde otevřete pouze formát ZIP. Pro rozbalení archivu ve formátu RAR v iOS či iPadOS je nutné využít speciální aplikaci – doporučit můžeme iZip, který stáhnete zdarma v App Storu pomocí tohoto odkazu. Jak nastavit otevřít v programu? Otevření souboru v jiné aplikaci

  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google. Přečtěte si, jak obnovit svoje uživatelské jméno nebo heslo.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na soubor.
  4. Umístěte kurzor na možnost Otevřít v aplikaci.
  5. Vyberte aplikaci.

Proč mi nejde otevřít stažený soubor?

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění k zobrazení souboru. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci. A další otázka, jak otevřít v mobilu pdf? Jako nejlepší možnost doporučujeme prohlížeč PDF PDF. Vynikající aplikace pro prohlížení souborů PDF na smartphonu, který váží docela dost. Čtečka PDF od společnosti Fodoo Software Inc., jak je uvedeno, umí nejen číst soubory PDF, ale také je upravovat.

Jak poslat soubor v ZIP?

Na soubor klepněte pravým tlačítkem myši a z místní nabídky zvolte možnost Odeslat, Komprimovaná složka (metoda ZIP). TIP: Soubor je ze serveru automaticky odstraněn po jeho stáhnutí příjemcem. Jak udělat archiv? Nový archiv vytvoříte pomocí aplikace Správa archivů v následujících krocích:

  1. Vyberte Správa archivů ▸ Nový archiv.
  2. Pojmenujte svůj nový soubor archivu a vyberte umístění, kam se má uložit.
  3. Zmáčknutím tlačítka + na nástrojové liště přidejte požadované soubory a složky.
  4. Až dokončíte přidávání souborů, je archiv připraven.

Podle toho, jak převést zip do pdf?

Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod ZIP k PDF. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor ZIP nebo přetáhněte soubor ZIP něj. Klikněte na tlačítko Převést. Vaše ZIP soubory budou nahrány a převedeny do PDF formátu výsledků.

By Tandie

Proč nejdou přijímat SMS? :: Jak převést soubor RAR do MP3?
Užitečné odkazy