Domovská stránka > J > Jak Otevřít Rar Soubor Online?

Jak otevřít RAR soubor online?

Open RAR online – otevření souboru RAR online

Můžete použít jakýkoli moderní prohlížeč, například Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Opera nebo Safari. Není třeba instalovat software jako WinRAR. Co znamená rozbalit soubory RAR? Slovo rozbalit v tomto případě znamená otevřít.

Přečtěte si více

Jak rozbalit ZIP ve Windows 10?

Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Pokud chcete rozzipovat jeden soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete. Pokud jde o to, jak otevřít rar soubor v iphone? Pokud Mac nemáte a k práci využíváte iPhone či iPad a nativní aplikaci Soubory, tak zde otevřete pouze formát ZIP. Pro rozbalení archivu ve formátu RAR v iOS či iPadOS je nutné využít speciální aplikaci – doporučit můžeme iZip, který stáhnete zdarma v App Storu pomocí tohoto odkazu.

Jak zmenšit velikost souborů ZIP?

Soubory lze komprimovat i pomocí vestavěného nástroje přímo ve Windows. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na soubor, zvolit „Odeslat“ a následně vybrat možnost „Komprimovaná složka (Metoda ZIP)“. Jak dát PDF do zipu? Jak převést PDF na ZIP

  1. Nahrajte PDF souborů a převeďte je na ZIP online.
  2. Zadejte parametry jako OCR a výstupní formát.
  3. Stisknutím tlačítka zpracování převedete PDF na ZIP.
  4. Stáhněte si vytvořené soubory (ZIP) a zobrazte je okamžitě.
  5. Pošlete odkaz ke stažení převedených souborů na e-mail.

A další otázka, jak stáhnout zazipovaný soubor?

Takto vypadá soubor v zipu. Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo. Podle toho, jak otevřít soubor ve formátu rar? Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.

Tak jak otevřít zazipovany soubor?

Rozbalení souborů

  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.
  4. Vyberte soubor ZIP.
  5. Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.
  6. Klepněte na Rozbalit.
  7. Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.
  8. Klepněte na Hotovo.
Jak stáhnout WinRAR zdarma? Jak stáhnout WinRAR pro Windows
  1. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT a přejděte na stránky RARLABS.
  2. Vyberte verzi (32bit nebo 64bit) a jazyk, který chcete nainstalovat.

Podle toho, jak převést soubor rar do mp3?

Než se dostaneme příliš daleko do převodu RAR, měli bychom si vyjasnit něco důležitého: nemůžete převést ze souboru RAR do nezipovaného formátu. Strávte mnoho času hledáním souborů RAR a uvidíte návrhy vyhledávání jako „Převaděč RAR na MP3“ nebo „Převaděč RAR na PDF“ žádný z nich ve skutečnosti neexistuje!

By Giavani Pela

Jak převést soubor do zipu? :: Jak uložit jen jednu stránku z PDF?
Užitečné odkazy