Domovská stránka > J > Jak Odeslat Velke Soubory?

Jak odeslat velke soubory?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Přečtěte si více

Jak poslat data?

Asi nejznámější českou službou, před kterou putují denně stovky GB, je Uschovna.cz. Provozovatelé postupně navyšují velikost balíku, který přes úschovnu můžete poslat. Nyní je to v bezplatné verzi až 30 GB. Data zůstanou na službě uložena 14 dní a stáhnout si je můžete až 30 krát. Podle toho, jak sdilet velke soubory? Velice pohodlnou cestou, jak sdílet velké soubory, je využití cloudových disků. Tuto funkci podporují prakticky všechny služby a princip jejich fungování je velice podobný. Výhodou je, že soubory uložené v cloudu už není nutné nikam zvlášť nahrávat, takže celý proces obvykle proběhne poměrně rychle.

A další otázka, jak stahovat z wetransfer?

Stačí otevřít e-mail a kliknout na odkaz, který vás přesměruje na web Wetransfer. Poté stačí kliknout na tlačítko „Stáhnout“ a obnovit vaše soubory. Jak poslat větší objem dat? K ukládání a sdílení dat je možné použít i českou službu Capsa.cz. Zdarma je k dispozici prostor o velikosti 1 GB (za jednorázový poplatek ve výši 30 Kč získáte další 4 GB), který můžete sdílet s pěti dalšími uživateli (v případě studentů až s 30 uživateli).

Jak odeslat soubor emailem?

Otevřete soubor, který chcete odeslat. Na panelu nástrojů Rychlý přístup klikněte na příkaz Poslat poštou, abyste otevřeli e-mailovou zprávu. Váš soubor se zobrazí v textu zprávy. Zadejte aliasy příjemců, v případě potřeby upravte předmět a text zprávy a potom klikněte na tlačítko Odeslat. A další otázka, jak poslat soubor přes leteckou poštu? Na adrese www.leteckaposta.cz najdeme jen to, co potřebujeme. Tlačítkem „Procházet“ otevřeme dialog, který slouží k výběru souborů na našem disku. Pokud chcete naráz poslat více než jeden soubor, můžete kliknout na odkaz „Další soubor“ – objeví se další políčko, do kterého opět tlačítkem procházet vložíme další soubor.

Jak poslat mobilni data?

Takovéto sdílení datového připojení se nazývá buď tethering, nebo vytvoření hotspotu. Některé telefony mohou sdílet připojení Wi-Fi prostřednictvím tetheringu. Většina telefonů Android dokáže sdílet mobilní data přes Wi-Fi, Bluetooth nebo USB. Jak na úschovnu? Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Jak sdílet soubory?

Sdílení jednoho souboru

  1. Na počítači otevřete Disk Google, Dokumenty, Tabulky nebo Prezentace.
  2. Klikněte na soubor, který chcete sdílet.
  3. Klikněte na Sdílet nebo na ikonu pro sdílení .

By Shipp

Jak vytvořit ZIP soubor? :: Jak vložit do emailu soubor?
Užitečné odkazy