Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Video Aby Šlo Poslat Emailem?

Jak zmenšit video aby šlo poslat emailem?

Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.

Přečtěte si více

Jak poslat velký soubor přes mail?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dat? Pomocí služby Úschovna můžete zdarma a bez registrace poslat zásilku velkou až 25 GB. Zadáte e-mailové adresy příjemců (může jich být až 30), přiložíte soubor a po jeho načtení dáte odeslat. Příjemcům (a taky i Vám) přijde e-mail s odkazem ke stažení zásilky.

Kam ukládat soubory?

Existují tři místa, kde můžete ukládat, upravovat a sdílet soubory: OneDrive (osobní), OneDrive pro firmy a Microsoft 365 týmové weby. Může se také zeptat, jak sdilet soubory? Sdílení jednoho souboru

  1. Na počítači otevřete Disk Google, Dokumenty, Tabulky nebo Prezentace.
  2. Klikněte na soubor, který chcete sdílet.
  3. Klikněte na Sdílet nebo na ikonu pro sdílení .

Podle toho, jak vytvořit zip soubor?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem. Také, jak poslat odkaz na soubor? Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

Jak posilat fotky?

Možnosti odesílání / sdílení fotek z mobilu

Messenger, WhatsApp, Google Hangouts…a samozřejmě velká spousta dalších chatovacích nástrojů umožňuje posílat fotky a videa přímo ve svém prostředí. Jednotlivci či celé skupině příjemců přes ně jde velmi rychle a jednoduše odeslat snímek nebo snímky na pár kliknutí.
Lidé se také ptají, jak poslat velký balík? Agregátory přepravních služeb většinou sdružují několik společností. Řeč je například o portálu Zaslat.cz, kde narazíte na přepravu od GLS, DPD a TopTrans. Pokud chcete prostřednictvím Zaslat.cz poptat odeslání balíku, jednoduše zadáte adresu vyzvednutí a doručení, váhu a rozměry balíčku.

Jak poslat emailem Více fotek?

Odeslání fotografií e-mailem:

  1. Vyberte fotografii nebo fotografie, které chcete odeslat (až 10 v jednom e-mailu).
  2. Na panelu nástrojů klikněte na tlačítko Sdílet a z místní nabídky vyberte položku E-mail.

By Gatias

Jak poslat SMS bez telefonu? :: Jak poslat slozku přes Uschovnu?
Užitečné odkazy