Domovská stránka > J > Jak Poslat Vetsi Soubor Emailem?

Jak poslat vetsi soubor emailem?

Úschovna.

Stačí nahrát soubory k odeslání a zadat adresy příjemců, kterým pak dorazí e-mailem zpráva s odkazem na stažení zasílaných dat. Zatímco přes internetové rozhraní je možné poslat soubory o maximální souhrnné velikosti 2 GB, aplikace Úschovna. cz pošle soubory o velikosti až 4 GB.

Přečtěte si více

A další otázka, jak poslat větší objem dat?

WeTransfer. Další zahraniční službou pro posílání velkých souborů je Filemail. Bez nutnosti platit ji lze využít pro soubory i celé složky velké až 30 GB, přičemž si můžete vybrat, jestli chcete příjemci poslat e-mail, nebo jen získat odkaz ke sdílení. Podle toho, jak velká příloha e-mailu? Obecně se dá říci, že za maximální bezpečnou velikost e-mailu je považováno 10MB. Tyto limity mohou uživatele mást, protože kódování MIME má až 30% režii – a proto se soubor, který na pevném disku zabírá 20 MB, jako příloha nevejde do limitu 25MB.

Jak velký objem dat lze poslat emailem?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google. Jak poslat mailem celou složku? Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Jak zmenšit video aby šlo poslat emailem?

Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.
Můžete se také zeptat, jak poslat video na email? Jak posílat videa e-mailem Stop ️ Kreativní zastavení ️
  1. Files2U.
  2. Filemail.
  3. WeTransfer.
  4. Dropbox.

Jak sdilet velke soubory?

Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet. Jak poslat velký balík? Pokud vás zajímá cena přepravy za balík jiných rozměrů, můžete si ji propočíst přímo na webu agregátoru – stačí kliknout na název služby.

  1. Zaslat.cz: GLS 119 Kč; DPD 124 Kč, TopTrans 179,08 Kč
  2. Chytrý balík.cz: InTime 109 Kč
  3. Můj Balíkonoš.cz: 126 Kč
  4. Balikservis.cz: 99 Kč

Jak poslat nekomu data?

ta je na 161 MB max. Firefox send nebo jak se to jmenuje. Google disk, ale 50 GB je moc.

By Florance

Jak velký soubor lze poslat přes WhatsApp? :: Jak velký objem dat lze poslat emailem?
Užitečné odkazy