Domovská stránka > J > Jak Poslat Emailem Více Fotek?

Jak poslat emailem Více fotek?

Odeslání fotografií e-mailem:

  1. Vyberte fotografii nebo fotografie, které chcete odeslat (až 10 v jednom e-mailu).
  2. Na panelu nástrojů klikněte na tlačítko Sdílet a z místní nabídky vyberte položku E-mail.

Přečtěte si více

Jak poslat více souborů najednou?

Přes Dropbox posílám často i jednotlivé fotky.

Zajímavá je na Dropboxu i funkce Request, se kterou můžete někomu poslat odkaz pomocí kterého snadno nahraje soubory do vašeho Dropboxu. Stejně můžete využít iCloud od Apple, Drive od Google, OneDrive od MS, Amazon Cloud apod.
Můžete se také zeptat, jak poslat velký balík? Pokud vás zajímá cena přepravy za balík jiných rozměrů, můžete si ji propočíst přímo na webu agregátoru – stačí kliknout na název služby.

  1. Zaslat.cz: GLS 119 Kč; DPD 124 Kč, TopTrans 179,08 Kč
  2. Chytrý balík.cz: InTime 109 Kč
  3. Můj Balíkonoš.cz: 126 Kč
  4. Balikservis.cz: 99 Kč

Může se také zeptat, jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dat?

Pomocí služby Úschovna můžete zdarma a bez registrace poslat zásilku velkou až 25 GB. Zadáte e-mailové adresy příjemců (může jich být až 30), přiložíte soubor a po jeho načtení dáte odeslat. Příjemcům (a taky i Vám) přijde e-mail s odkazem ke stažení zásilky. Jak poslat video z mobilu na email? Nainstaluj si třeba MediaFirehttps://play.google.com/store/apps/detailsnebo SendSpacehttps://play.google.com/store/apps/detailsvideo nahraj tam a emailem na něj pošli odkaz ke stažení.

Jak poslat video na Messenger?

Například naprosto jednoduše lze odeslat fotografii, video nebo zvukovou nahrávku. Stačí pouze kliknout na ikonu sdílení a následně vybrat ze seznamu Messenger. Zobrazí se okno, ve kterém vybereme, komu například chceme odeslat fotografii. Po vybrání klikneme v pravém dolním rohu na možnost Odeslat. Jak zmenšit video pro email? Stáhněte si AnyMP4 Video Converter Ultimate pro Windows / Mac a spusťte jej. Klikněte na ikonu Toolbox a zvolte Video kompresor nástroj. Krok 2. Klepněte na tlačítko Ikona plus vyberte video soubory, které chcete komprimovat pro e-mail.

Tak jak zmensit velikost video?

Krok 1Otevřete kompresor MP4 online na mp4compress.com v libovolném prohlížeči. Krok 2> Klikněte Zvolte soubor přidat svůj soubor MP4. Poté klikněte na Nahrajte soubor videa nahrát video MP4. Krok 3Online video kompresor automaticky komprimuje video MP4. Jak snížit velikost videa? Chcete-li komprimovat video soubor bez zachování původní kvality, můžete se obrátit na profesionální řešení. Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru.

Můžete se také zeptat, jak zmenšit formát videa?

Apowersoft Online Video Compressor

  1. Otevřete svůj oblíbený prohlížeč a navštivte oficiální stránku programu.
  2. Kliknutím na ikonu „+“ přidáte video MP4, které chcete komprimovat.
  3. Jakmile je video nahráno, vyberte požadovaný typ komprese a stiskněte tlačítko „Komprimovat“.
  4. Poté počkejte, dokud process zmenšení neskončí.

By Dorise Norcott

Jak hromadné odeslat email? :: Jak poslat video přes Gmail?
Užitečné odkazy