Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Video Mp4 V Mobilu?

Jak zmenšit video MP4 v mobilu?

S aplikací zmenšete velikost videa pro Android

Bez nástroje není možné pomocí smartphonu zmenšit velikost videí, která máte. Telefon v zásadě nemá funkce, které by vám to umožnily. Z tohoto důvodu budete muset stáhnout aplikaci, abyste zmenšili velikost těchto videí.

Přečtěte si více

A další otázka, jak zmenšit video pro odeslání?

Můžete zkusit použít bezplatný online nástroj - AnyMP4 Online Compressor pro snadné zmenšení videí pro e-mail. Aby však byla zachována relativně vysoká kvalita komprese videa, stáhněte si AnyMP4 Video Converter Ultimate, abyste mohli změnit kodér videa, snímkovou frekvenci a datový tok. Jak se komprimuje video? Komprimujte video ve třech krocích

  1. Nahrajte video. Klikněte na "+" pro přidání videa ke kompresi.
  2. Vyberte typ nebo rozlišení Vyberte požadované kompresní typy a rozlišení videa.
  3. Spusťte komprimaci. Klikněte na tlačítko "Komprimovat" pro spuštění programu a zahájení komprese.

Pokud jde o to, jak zmenšit velikost videa mp4?

Apowersoft Online Video Compressor

  1. Otevřete svůj oblíbený prohlížeč a navštivte oficiální stránku programu.
  2. Kliknutím na ikonu „+“ přidáte video MP4, které chcete komprimovat.
  3. Jakmile je video nahráno, vyberte požadovaný typ komprese a stiskněte tlačítko „Komprimovat“.
  4. Poté počkejte, dokud process zmenšení neskončí.
Když to vezmeme v úvahu, jak zmenšit video zdarma? Free Video Compressor je nástroj pro kompresi video souborů. Umožňuje snížit datovou velikost na základě zvolené výstupní kvality audia. Zároveň nabízí jednoduchý způsob pro vystřižení konkrétní části videa (nastavením času začátku a konce) nebo úpravu rozměrů videa, resp. jeho rozlišení.

Jak zmensit velikost videa v telefonu?

telefonu Androidvelikost videoVideo

Top 1: Video Compress

  1. Změňte kvalitu videa od nízké, normální po vysokou.
  2. Odstraňte zvuk z videa zmenšit ji.
  3. Převod videa do MP3 a dalších zvukových formátů.
Jak zmenšit velikost videa iPhone? Clideo je online kompresní web což nevyžaduje žádné stažení aplikace předem. Takže můžeš zmenšit velikost videa v komprimace online, přímo z vašeho iPhone a aniž byste ve svém zařízení zabírali zbytečný úložný prostor. Clideo je extrémně snadné použití což vám umožní importovat vaše video přímo z vašeho iPhone.

Jak zmenšit velikost videa Mac?

Krok 1: Najděte velké video, klikněte na něj pravým tlačítkem a otevřete jej pomocí přehrávače QuickTime Player. Krok 2: Krok 2: Po načtení videa přejděte na stránku Soubor menu, vyberte Exportovat jako a zvolte menší rozlišení. Pak se video soubor také zmenší. Jak zmenšit velikost videa v AVI? Možnost 1.

Krok 1Hledejte online komprimovaný video server v počítači, poté vyberte ten, který se vám líbí a otevřete jej v prohlížeči. Krok 2Přetáhněte soubor AVI přímo nebo jej otevřete kliknutím. Krok 3Jakmile je hotovo, spusťte proces a uložte soubory do počítače.

Jak komprimovat video v počítači?

Pokud používáte počítač se systémem Windows, můžete kliknout pravým tlačítkem myši na video a vybrat Odeslat do a poté Komprimovaná (komprimovaná) složka. Pro uživatele systému Mac si můžete vybrat funkci Komprimovat název.

By Rowen

Jak zmenšit video ve VLC? :: Jak snizit kvalitu videa iPhone?
Užitečné odkazy