Domovská stránka > J > Jak Poslat Slozku Přes Uschovnu?

Jak poslat slozku přes Uschovnu?

Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Přečtěte si více

Tak jak velký objem dat lze poslat emailem?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google. Jak velký soubor lze poslat přes úschovnu? Služby pro posílání velkých souborů

Takových služeb je nejen na českém internetu celá řada – namátkou můžeme jmenovat například Úschovnu, jež nabízí bez registrace a zdarma možnost nahrát soubor velký až 30 GB, který bude k dispozici po dobu 14 dnů pro maximálně 30 stažení.

Jak sdílet větší soubory?

Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet. Tak jak poslat více souborů najednou? Přes Dropbox posílám často i jednotlivé fotky.

Zajímavá je na Dropboxu i funkce Request, se kterou můžete někomu poslat odkaz pomocí kterého snadno nahraje soubory do vašeho Dropboxu. Stejně můžete využít iCloud od Apple, Drive od Google, OneDrive od MS, Amazon Cloud apod.

Jak poslat zasilku přes Zasilkovnu?

Jak to funguje

  1. V aplikaci Zásilkovna jednoduše klikněte na Odeslat zásilku. Vyplňte kontaktní údaje příjemce.
  2. Zásilku zaneste na kterékoliv podací místo Zásilkovny.
  3. Jakmile zásilku podáte, dáme příjemci hned vědět pomocí e-mailu.
Jak velke videa lze poslat přes Messenger? Soubor o velikosti až 25 MB můžete druhému odeslat i přes Facebook Messenger. Co ale dělat, pokud chce poslat soubor mnohem větší velikosti? Využijte WhatsApp nebo Skype. Přes WhatsApp můžete druhému zaslat soubor o velikosti až 100 MB.

Jak poslat mp4 přes email?

Já k odeslání větších souborů používám Úschovnu: http://www.uschovna.cz/. Zde můžete uložit velké soubory a odeslat příjemci, ten dostane jen odkaz link ke stažení vámi zaslaného souboru. Je to jednoduché a spolehlivé. Může se také zeptat, jak velký soubor lze poslat přes whatsapp? Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty.

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat mailem celou složku?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

By Augustina Hoylesr

Jak zmenšit video aby šlo poslat emailem? :: Jak preinstalovat Office 2019?
Užitečné odkazy