Domovská stránka > J > Jak Poslat Video Emailem?

Jak poslat video emailem?

Ulož.to. Využít můžete jednoduché webové rozhraní, ve kterém zvolíte soubor a jeho viditelnost (Pro veřejnost/Přes odkaz/Jen pro mě). Po dokončení nahrávání a uložení souborů obdržíte dva odkazy – přes jeden lze nahraná data sdílet s dalšími uživateli, přes druhý je můžete spravovat, tedy konkrétně smazat.

Přečtěte si více

Jak poslat soubor MP4?

Velké soubory se zásadně neposílají mailem, ale například přes leteckou poštu (160MB zdarma) nebo úschovnu (300MB zdarma, 2GB max). Komprimace MP4 souboru třeba ZIPem je zcela o ničem, smysl by mělo pouze rozdělení souboru na více dílů a odesílání na několikrát. Jak poslat vetsi soubor? Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Jak zmensit velikost video?

Krok 1Otevřete kompresor MP4 online na mp4compress.com v libovolném prohlížeči. Krok 2> Klikněte Zvolte soubor přidat svůj soubor MP4. Poté klikněte na Nahrajte soubor videa nahrát video MP4. Krok 3Online video kompresor automaticky komprimuje video MP4. Můžete se také zeptat, jak snížit velikost videa? Chcete-li komprimovat video soubor bez zachování původní kvality, můžete se obrátit na profesionální řešení. Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru.

Jak velke video lze poslat přes email?

Jak poslat velká videa e-mailem

Limity odesílání e-mailů pro nejběžnější e-mailové služby jsou: Gmail: 25 MB. Yahoo: 25 MB. Outlook.com: 34 MB.
Jak poslat video z telefonu na email? Sdílení s lidmi v konverzaci:

  1. Na mobilním zařízení spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Vyberte fotku, album nebo video.
  4. Klepněte na ikonu pro sdílení .
  5. V sekci Poslat ve Fotkách Google vyberte lidi, se kterými chcete obsah sdílet.
  6. Až obsah připravíte, klepněte na Odeslat.

A další otázka, jak poslat video z mobilu mailem?

Nainstaluj si třeba MediaFirehttps://play.google.com/store/apps/detailsnebo SendSpacehttps://play.google.com/store/apps/detailsvideo nahraj tam a emailem na něj pošli odkaz ke stažení. Funguje to univerzálně bez ohledu na typ souboru. Jak pracovat s úschovnou? Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Jak poslat data?

Asi nejznámější českou službou, před kterou putují denně stovky GB, je Uschovna.cz. Provozovatelé postupně navyšují velikost balíku, který přes úschovnu můžete poslat. Nyní je to v bezplatné verzi až 30 GB. Data zůstanou na službě uložena 14 dní a stáhnout si je můžete až 30 krát.

By Kettie

V jakém formátu ukládat videa? :: Jak dostat obrázek do křivek?
Užitečné odkazy