Domovská stránka > J > Jak Velký Objem Dat Lze Poslat Emailem?

Jak velký objem dat lze poslat emailem?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.

Přečtěte si více

Jak poslat 4gb?

Úschovna.

Stačí nahrát soubory k odeslání a zadat adresy příjemců, kterým pak dorazí e-mailem zpráva s odkazem na stažení zasílaných dat. Zatímco přes internetové rozhraní je možné poslat soubory o maximální souhrnné velikosti 2 GB, aplikace Úschovna. cz pošle soubory o velikosti až 4 GB.
Jak poslat větší objem dat? Asi nejznámější českou službou, před kterou putují denně stovky GB, je Uschovna.cz. Provozovatelé postupně navyšují velikost balíku, který přes úschovnu můžete poslat. Nyní je to v bezplatné verzi až 30 GB. Data zůstanou na službě uložena 14 dní a stáhnout si je můžete až 30 krát.

Podle toho, jak poslat větší video?

MEGA. Můžete si také nainstalovat desktopovou aplikaci MEGA Sync, jež je k dispozici pro Windows, macOS a Linux, na mobilních zařízeních pak lze použít programy pro Android a iOS. K odeslání souboru do cloudu stačí klepnutí pravým tlačítkem myši a volba Upload to MEGA. Jak pracovat s úschovnou? Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Lidé se také ptají, jak velký soubor lze poslat přes whatsapp?

Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty. Jak poslat mailem celou složku? Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Jak zmenšit video aby šlo poslat emailem?

Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.
Jak poslat velký balík? Pokud vás zajímá cena přepravy za balík jiných rozměrů, můžete si ji propočíst přímo na webu agregátoru – stačí kliknout na název služby.
  1. Zaslat.cz: GLS 119 Kč; DPD 124 Kč, TopTrans 179,08 Kč
  2. Chytrý balík.cz: InTime 109 Kč
  3. Můj Balíkonoš.cz: 126 Kč
  4. Balikservis.cz: 99 Kč

Lidé se také ptají, jak velke videa lze poslat přes messenger?

Soubor o velikosti až 25 MB můžete druhému odeslat i přes Facebook Messenger. Co ale dělat, pokud chce poslat soubor mnohem větší velikosti? Využijte WhatsApp nebo Skype. Přes WhatsApp můžete druhému zaslat soubor o velikosti až 100 MB.

By Emelda

Jak poslat vetsi soubor emailem? :: Jak poslat celou složku?
Užitečné odkazy