Domovská stránka > J > Jak Naskenovat Qr Kód Očkování?

Jak naskenovat QR kód očkování?

Při kontrole certifikátu se QR kód naskenuje pomocí fotoaparátu telefonu, a tím se ověří podpis- display telefonu se rozsvítí zeleně, pokud je certifikát platný a červeně, pokud je neplatný. V detailu certifikátu bude vidět jméno osoby, datum narození, platnost certifikátu a jakou vakcínou bylo očkování provedeno.

Přečtěte si více

Jak naskenovat QR kód z fotky?

Mezi všemi skenovacími aplikacemi je Barcode Scanner jedinou aplikací, která podporuje skenování QR kódů z obrázků. Stačí nainstalovat aplikaci z Obchodu Play a otevřít ji. Nyní klikněte na možnost „Skenovat obrázek“ a vyberte obrázek QR kódu. Jak otevrit QR kód? Načtení QR kódu je opravdu velmi snadné...

Spustit aplikaci čtečka QR kódů. Zaměřit na obrázek QR kódu a počkat než jej čtečka zaostří a naskenuje. Zvolit akci, kterou Vám čtečka nabídne.

Jak skenovat QR kód v mobilu?

Postup je jednoduchý. Spusťte fotoaparát, namiřte na kód a dlouze podržte tlačítko Domů. Čtverečkovými kódy to ale nekončí, Google umí i čárové kódy. Takže pak můžete chodit po obchodě a jednoduchým oskenováním krabice se podíváte, kolik stejný produkt stojí na internetu. Jak skenovat QR kód do mobilu? Jak naskenovat QR kód pomocí telefonu Android

  1. Spusťte fotoaparát.
  2. Namiřte jej na QR kód.
  3. Stiskněte a podržte tlačítko Domů.
  4. Klepnutím spustíte akci kódu.

Jak skenovat certifikát o očkování?

Pod platným certifikátem o provedeném očkování se zobrazí informace o typu vakcíny. Kliknutím na tlačítko SKENOVAT DALŠÍ zahájíte nové skenování QR kódu. Kliknutím na bílou šipku vlevo nahoře se vrátíte na stránku s výsledkem ověření certifikátu. Kliknutím na otazník vpravo nahoře zobrazíte nápovědu k aplikaci čTečka. Pokud jde o to, jak stáhnout do mobilu očkovací certifikát? Očkovací certifikát si stáhněte na stránkách ocko.uzis.cz. Stačí jen zadat své číslo pojištěnce a poté číslo vašeho občanského průkazu. Následně dostanete SMS s kódem, který vám umožní stažení certifikátu o očkování, o prodělání COVID-19 nebo o výsledku testu.

Jak načíst Očkovací certifikát do mobilu?

Do očkovacího portálu (ocko.uzis.cz) se můžete přihlásit:

zadáním čísla občanského průkazu a rodného čísla, následně přichází na zadané číslo autentizační SMS a po zadání do portálu se zobrazí certifikát. Podmínkou je při vakcinaci, respektive v žádance, uvést mobilní telefon.
Jak načíst QR kód z televize? Spusťte aplikaci Fotoaparát z domovské obrazovky, ovládacího centra nebo zamykací obrazovky vašeho zařízení. Držte zařízení tak, aby byl QR kód zřetelně v aplikaci Fotoaparát zobrazen. Vaše zařízení rozpozná QR kód a zobrazí upozornění.

Jak skenovat přes mobil?

I při skenování do mobilu je totiž nutno nejprve dokument ofotit a následně jej nechat transformovat ve speciální aplikací pro skenovnání v mobilu. Samotné focení dokumentu je samozřejmě možné provést i přímo v aplikaci, tudíž vše je rychlé a pohodlné.

By Downe Haefner

Co to je skenování? :: Jak si vytvořit QR kód?
Užitečné odkazy