Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Souborů Zip?

Jak zmenšit velikost souborů ZIP?

Soubory lze komprimovat i pomocí vestavěného nástroje přímo ve Windows. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na soubor, zvolit „Odeslat“ a následně vybrat možnost „Komprimovaná složka (Metoda ZIP)“.

Přečtěte si více

Co je to ZIP soubor?

ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat. Můžete se také zeptat, jak stáhnout zazipovaný soubor? Takto vypadá soubor v zipu. Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo.

Podle toho, co je to extrahovat soubory?

extrahovat - slovo označující rozbalování souboru, v němž jsou zkomprimovány jiné soubory (například v programu WinZip či WinRar). Zkomprimováním souborů se zmenšuje jejich velikost, aby nezabíraly tolik prostoru a bylo možné je nahrát na malý disk či snadno poslat emailem. Jak převést ZIP do PDF? Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod ZIP k PDF. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor ZIP nebo přetáhněte soubor ZIP něj. Klikněte na tlačítko Převést. Vaše ZIP soubory budou nahrány a převedeny do PDF formátu výsledků.

Jak vytvořit archiv?

Nový archiv vytvoříte pomocí aplikace Správa archivů v následujících krocích:

  1. Vyberte Správa archivů ▸ Nový archiv.
  2. Pojmenujte svůj nový soubor archivu a vyberte umístění, kam se má uložit.
  3. Zmáčknutím tlačítka + na nástrojové liště přidejte požadované soubory a složky.
  4. Až dokončíte přidávání souborů, je archiv připraven.
Jak otevřít soubor ZIP v Iphone? Jak otevřít soubor ZIP na iPhonu nebo iPodu touch
  1. Otevřete aplikaci Soubory a vyhledejte soubor ZIP, který chcete rozbalit.
  2. Klepněte na soubor ZIP.
  3. Vytvoří se složka obsahující rozbalené soubory. Chcete-li změnit název složky, stiskněte ji a podržte a pak klepněte na Přejmenovat.
  4. Klepnutím otevřete složku.

Tak jak převést rar do pdf?

Jak převést RAR k PDF

  1. Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod RAR k PDF.
  2. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor RAR nebo přetáhněte soubor RAR něj.
  3. Klikněte na tlačítko Převést.
  4. Odkaz na stahování souborů výsledků bude k dispozici okamžitě po převodu.
Jak otevřít soubor RAR ve Windows 10? Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.

Jak otevřít soubor RAR v mobilu?

Zkomprimované soubory

Jedna z nejlepších aplikací na Androidu je B1 Archiver, který dokáže otevřít, ZIP, RAR, B1, jakož i 34 jiných formátů, včetně APK souborů. Alternativou je aplikace RAR, za kterou stojí autoři známého programu WINRAR.

By Oralee Shont

Jak extrahovat RAR soubor? :: Jak poslat soubor v ZIP?
Užitečné odkazy